BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kanser hastası oğlunu tabancayla öldürdü

KOCAELİ'de bağırsak kanseri genç, babası tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Babanın oğlunu vurma sebebi acı çekmesini önleme arzusu.

Abone ol

İzmit'te belediye işçisi Salim Biricik, bağırsak kanseri olan ve "Çok acı çekiyorum, beni öldürün" diye yalvaran oğlu 23 yaşındaki Fatih Biricik'i başına 2 el ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

4 YILDIR KANSER YAKASINI BIRAKMADI

23 yaşındaki Fatih Biricik'in 4 yıldır kolon kanseri hastası olduğu, İzmir 9 Eylül Üniversitesi'nde 3 kez ameliyat geçirdiği ve 13 kez de kemoterapi tedavisi gördüğü öğrenilirken, baba Salim Biricik'in oğlunun hastalığından dolayı psikolojik sorunları olduğunu ve bu sebeple ilaç kullandığı iddia edildi.

ANNE VE BABASINA "BENİ VURUN" DİYE YALVARDI İDDİASI

Olay dün gece İzmit Erenler Mahallesi Cedit Konutları'nda meydana geldi. İddiaya göre bağırsak kanseri olan Fatih Biricik acı içerisinde kıvranırken, "Beni vurun, çok acı çekiyorum" diyerek anne ve babasına yalvardı. Salim Biricik, oğlunun acı çekmesine dayanamayarak tabanca ile başına doğru 2 el ateş etti.

BABA DAHA SONRA TELEFONLA YAKINLARINI ARADI

Salim Biricik daha sonra telefonla yakınlarını arayarak olay hakkında bilgi verdi. İhbar üzerine sevk edilen 112 Acil ekibi, Fatih Biricik'in öldüğünü belirledi.

Biricik ailesinin mutluluk pozu anılarda kaldı

Olay yerinde yapılan inceleme ardından Fatih Biricik'in cenazesi morga kaldırıldı. Gözaltına alınan Salim Biricik kanser olan oğlunun daha fazla acı çekmemesi için öldürdüğünü çok üzgün olduğunu söyledi.

Oğlunu vuran Salim Biricik

DAYISI KONUŞTU

Fatih Biricik'in dayısı Temel Onat, "Eniştem, gece beni aradı. Fatih'i vurduğunu söyledi. Evine gittim orada kardeşim Lalehan'a sahip çıktım. Fatih, 'Beni vurun, çok acı çekiyorum' demiş. Bunun üzerine de babası iki el ateş etmiş" dedi. Soruşturma devam ediyor.