BIST 9.731
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,28

Zaman Bizdedir ve Mekan Bize Emanettir

Ülkemiz kollektif bir saldırı altında. Toplum içinde bu saldırıların neden ve ne adına yapıldığını artık bilmeyen yok.

Zaman Bizdedir ve Mekan Bize Emanettir

Ülkemiz kollektif bir saldırı altında. Toplum içinde bu saldırıların neden ve ne adına yapıldığını artık bilmeyen yok. Millet ve devlet olarak olaylara vakıfız.

Küresel güç odakların içerdeki uzantıları olan terör örgütleri DHKPC, FETÖ ve PKK ortaklığı FETÖ'nün hain işgal girişimi sonrası daha net bir biçimde ortaya çıktı.

Devletimizin tüm kurumlarıyla ve getirdiği yeni düzenlemelerle aşikar olan şudur ki, devletimiz terörle mücadele de daha başarılı olacak ve hatta kısa bir zamanda başımızdaki tüm belalardan kurtulmayı amaçlayan planlar masada hak ettiği önemi kazanacak. İşte bu planlar artık dışarı sızmayacak. Hain, katil FETÖ artık içeride değil.

Biz millet olarak devletimize güveniyoruz. Devletimizin kanunlar çerçevesinde atacağı her adıma vatanını sevenler olarak kefiliz.

Devletimiz çalışıyor.

Devletimiz, ülkemize yapılan alçak işgal girişiminden sonra OHAL ilan etti.

Yöneticilerimiz bu durumu azami gayret ve pozitif bir çerçevede devletimizin ve milletimizin lehine değerlendirmekte.

Evet, FETÖ ile mücadelede ülke içerisinde istenilen sonuçlar nihayet alınıyor. Bu mücadele sırasında FETÖ'nün örümcek ağı ilişkileri ortaya çıkıyor. Her türlü ilişki ağı olan terör örgütünün, her yapı ile çıkarları doğrultusunda çalıştığı ve bu yapılar üzerinden yıllarca Türkiye Cumhuriyeti’ni hedefe koyduğu ortaya çıktı.

Olayların seyrini değiştiren kahraman vatan evladı şehidimiz Ömer Halisdemir’in öldürdüğü FETÖ’nün generali Semih Terzi’nin, görev yaptığı Güney sınırında tam altı ayboyunca DAEŞ’e koordinatlar verip Kilis’i bombalattığının ortaya çıkması, bunların ne denli Haşhaşi ve de ne denli gözü dönmüş seri katil olduklarını açıkça ortaya koydu.

FETÖ tam zamanlı çalışan kapsama alanı, dünyanın bir ucundan diğer ucuna dolaşabilen bir terör örgütü. Merkezde Pensilvanya olan örgütün kara para trafiğinin olduğu ülkelerden biri Türkiye idi. Örgütün Türkiye ayağı çökertildi.

Devletimiz işgal girişimin hemen ardından bir ülke için hayati önem arz eden baş tacı silahlı güçlerimizin içine sızan hainleri temizledi. Devlet kurumlarına köstebek misali sızan tüm memurları açığa aldı. Binlercesi ile iş akdini bitirdi. Terör örgütünün can damarları olan finans ayağı çökertildi.

Öyle ya ilk önce hırsız ve vatan hainlerini temizlemek gerekir. Şu an itibari ile tam da yapılan bu. FETÖ'ye cesaret veren kişiler ve kurumlar tabiri caizse tek tek soruşturma kapsamına alınarak gereken yapılıyor.

FETÖ'nün Truva atı haline gelmiş ve suç listesi kabarmış HDP Meclis'ten temizlenecek. Nitekim TSK'daki hainlerin temizlenmesinden sonra bilgi akışının da sona ermesi sonucu PKK ile mücadele daha hızlı ve daha ölümcül bir durum alacak. PKK'nın sonu FETÖ'den daha beter olacak.

Sonuç,

Egemen güçler Türkiye'yi ve bölgeyi rahat bırakmayacak. Buna karşın hain işgal girişimi milleti ve devleti ayrıştırmak isterken biz daha fazla kenetlendik. İşte asıl korktukları başlarına geldi. Biz millet olarak daha güçlüyüz. Biz devletimizin yanında alayına dik durduk dik durmaya da devam edeceğiz.

Terörden arınmış Türkiye güçlü bir Türkiye demek. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Dengeler değişmek üzere. Siyaset arenasında çıkarlar söz konusu. Rusya Türkiye'nin bölgede denge unsuru bir ülke olduğunu biliyor. 15 Temmuz Türkiye'ye yapılan bu saldırının işgal hareketi olduğunu da. Ayrıca Rusya Türkiye'nin İslam ülkeleri üzerinde ki etkisinin farkında.

Bölgede yeni ittifaklar doğmak üzere az sabır geliyoruz.