BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,54
HABER /  MAGAZİN

Zahide Yetiş nereli kaç yaşında ne zaman doğum yapacak?

Zahide Yetiş 4 aylık hamile olduğunu açıkladı. Zahide Yetiş haziran 2018'de bebeğini dünyaya getirecek. Peki Zahide Yetiş'in çocuğu kız mı erkek mi? Zahide Yetiş'in eşi Cem Arısoy rüyasında görmüş. İşte Zahide Yetiş'in merak konusu olan eşi Cem Arısoy ve ünlü sunucunun bebeğiyle ilgili merak edilenler;

Abone ol

Show TV'nin sevilen ekran yüzü Zahide Yetiş anne olmaya hazırlanıyor. Hamile olan Zahide Yetiş 39 yaşında. Zahide Yetiş ve eşi Cem Arısoy'un bu ilk çocukları.

Zahide Yetiş'in bugünkü programında sürpriz bir parti vardı. Programa katılan Müge Anlı, Cem Arısoy-Zahide Yetiş çiftinin bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Cem Arısoy bebeğin cinsiyetini öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Zahide Yetiş'in bebeği erkek.

Zahide Yetiş pazartesi günü ekrana gelen programında hamileliğini şu sözlerle duyurmuştu: "Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim."

ZAHİDE YETİŞ KAÇ AYLIK HAMİLE : Zahide Yetiş 4 aylık hamile. 5 ay sonra doğum yapacak olan Zahide Yetiş bebeğini Haziran ayında dünyaya getirecek. 

Zahide Yetiş'in eşi Cem Arısoy haberi duyunca ağladı bebeği...