BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  MAGAZİN

Zahide Yetiş kaç aylık hamile eşi Cem Arısoy kimdir?

Zahide Yetiş hamile kaldı. Zahide Yetiş'in eşi Cem Arısoy bebeğin cinsiyetini canlı yayında öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Zahide Yetiş'in bir erkek bebeği olacak. Peki Zahide Yetiş'in hiç görmediğimiz eşi Cem Arısoy kimdir, ne iş yapıyor? Zahide Yetiş ne zaman doğum yapacak, kaç aylık hamile. İşte Zahide Yetiş'in mutlu günü ve eşiyle ilgili merak edilenler;

Abone ol

Show TV'nin sevilen ekran yüzü Zahide Yetiş anne olmaya hazırlanıyor. Hamile olan Zahide Yetiş 39 yaşında. Zahide Yetiş ve eşi Cem Arısoy'un bu ilk çocukları.

Zahide Yetiş'in bugünkü programında sürpriz bir parti vardı. Programa katılan Müge Anlı, Cem Arısoy-Zahide Yetiş çiftinin bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Cem Arısoy bebeğin cinsiyetini öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Zahide Yetiş'in bebeği erkek.

Zahide Yetiş pazartesi günü ekrana gelen programında hamileliğini şu sözlerle duyurmuştu: "Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim."

ZAHİDE YETİŞ KAÇ AYLIK HAMİLE : Zahide Yetiş 4 aylık hamile. 5 ay sonra doğum yapacak olan Zahide Yetiş bebeğini Haziran ayında dünyaya getirecek.

Zahide Yetiş'in eşi Cem Ersoy haberi duyunca ağladı bebeği...