BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,04
ALTIN 2.324,67
HABER /  EKONOMİ

Yüzde 10 indirime katılan markaların tam listesi! Kale, vitra, Kığılı...

Enflasyonla Mücadele kapsamında başlatılan indirim kampanyasına dev firmalar katılıyor. İkinci günde Eczacıbaşı'ndan Media Markete, Kığılı'dan Kale kilitlere kadar bir çok firma indirim kararını duyurdu. İşte tüm liste:

Abone ol

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na katılımlar sürüyor. Bugün de bir çok firma ve kurumdan destek açıklaması geldi. Bazı firmalar yüzde 10'luk indirime ilave indirim kararları da aldılar. Büyük marketlerden giyime, et ürünlerinden süte kadar bir çok şeyde indirim var. İşte enflasyonla mücadeleye katılıp indirim kararı alan firmalar:

-Eczacıbaşı Topluluğu: Karo seramik ve seramik sağlık gereçlerinde VitrA markalı tüm ürünlerde yıl sonuna kadar yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

- MediaMarkt: - Tüketicimizin alım gücüne katkıda bulunacak şekilde, belirli ürünlerde indirim yapacağız. Üstelik bu ürünleri her hafta güncelleyerek müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.

- Kiğılı: Enflasyonla mücadeleye verdiğimiz destek kapsamında tüm Kiğılı ve Abdullah Kiğılı Exclusive Cut mağazalarımızda geçerli olmak üzere, yüzdi 40 indirime ek olarak yüzde 10 indirim sunacağız".

-Uşak Belediyesi : Kayaağıl Termal Tesisleri'nde, Çayzade'de, David People'da ve Aşigo Store'da bugünden itibaren yüzde 10'luk bir fiyat indirimine gidildi. İndirim uygulaması yıl sonuna kadar sürecek.

-Uğur donducuları : Uğur Şirketler Grubu'nun Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Öksüzömer, enflasyonla mücadelede üzerlerine düşeni yerine getireceklerini belirterek, "Ürünlerimizde yüzde 10 ile 22 arasında indirim uygulamaya başladık." dedi.

-Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, Kale Kilit markalı kilit ürünleri ile Kale Alarm sistemlerinde yüzde 10 indirim uygulayacaklarını duyurdu.

Konya Belediyesi : KOSKİ abonelerinin su bedelleri, BEYSU, otoparklar, belediyeye ait KONBELTAŞ'ın işlettiği KAFEM ve Konya Mutfağı ücretlerinde yüzde 10'luk indirime gidildi. Konya belediyesi kiracıların kira bedellerinde de artış yapmayacak. 

-Damat ve Tween markaları : Orka Holding, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında, Damat, Tween ve D’S Damat olmak üzere tüm markalı ürünlerinde yüzde 20 indirim yaptı.

-Boyner grubu tüm magazalarında yüzde 10 indirim kampanyası başlatacak.

-Edirneli şekerlemeci Arif Meriç, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında tüm şekerleme ürünlerinde yüzde 10 indirim yaptı.

-Türkiye Bankalar Birliği : TBB'den yapılan açıklamada, "Bankaların firmalara 1 Ağustos'tan sonra yüksek faizle kullandırılmış olan kredilerin faiz oranlarında 10 Ekimden itibaren vade sonunu beklemeden yüzde 10 indirim yapacaklarını duyurdu.

- Sabancı Topluluğu, enflasyonla mücadele seferberliğine destek olmak ve enflasyonu aşağıya çekmek amacıyla regüle olmayan sektörlerde, üretimleri olan ürünlerin satışlarında gereken indirimi yapacaklarını duyurdu.

-Tudors yüzde 50'ye varan indirimler yapacağını duyurdu.
-Et ve Balık Kurumu 10 üründe, Atatürk Orman Çiftliği de süt başta olmak üzere bir çok üründe yüzde 10 indirim yaptı.

-Carrefour, BİM, ŞOK, Metro, Migros, Metro, A101 marketlerinde 50 üründe iki ay süreyle yüzde 10 indirim uygulanacak.

-KOÇ Holding tarafından yapılan açıklamada, "Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan 'Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"nı uygun sektörlerde ve belirli ürünlerde yapacağımız indirimlerle destekliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

-Çaykur 2017’den beri zam yapmadı, bundan sonra da zam yapmayacak.
-Atatürk Orman çiftliğinde 14 üründe yüzde 10 indirim yapıldı.
-TMO pirinci yüzde 20 ile yüzde 40 arasında indirimli satacak.

-Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu ekmeklik buğday ununda (çuval) fiyatını 85 liraya indirdi.

-Bereket Sigorta AŞ, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin çiftçi ortaklarına yönelik olarak kasko, konut, işyeri, çiftlik ve diğer geleneksel tarım sigorta primlerinde bugünden itibaren ilave yüzde 10 indirime gidildi.

-TARKİM AŞ 30 çeşit bitki koruma ürünlerinde yüzde 10’a varan indirim yaptı.
-İMECE Plastik Tarım Ürünleri AŞ’nin, sulama ürünleriyle ilgili olarak yüzde 10 indirime gitti.
-Sıvı ve toz gübrede ve yemde yüzde 10 indirim yapıldı. Bugünden geçerli olmak üzere Gübretaş  sıvı ve toz gübrelerde  35 çeşit üründe yüzde 10 indirim uyguluyor.