BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51
HABER /  EKONOMİ

Yüzde 10 indirim kararı alan şirketlerin tam listesi!

TÜRKİYE enflasyonla mücadelede seferlerberlik ilan etti. Carrefour, BİM, ŞOK, Metro, Migros, Metro marketleri 50 üründe yüzde 10 indirim yaptı. Pirinç için yüzde 40'a varan indirim var. İşte tam liste:

Abone ol

Enflasyonda eylül ayında yaşanan şok yükseliş sonrasında Türkiye topyekün seferberlik ilan etti. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın enflasyonla mücadele programına bir çok firma katılıyor. Önümüzdeki günlerde bütün raflarda indirimler yer alacak. İlk dalgayı süper marketler başlatıyor. Et ve Süt kurumu ile Atatürk Orman Çiftiliği bugünden itibaren yüzde 10 indirime start verdi. Sucuktan süte, sosisten dondurmaya kadar bir çok ürün indirimde.

İndirim yapan marketler: Yüzde 10 indirim kampanyasına katılan marketler Carrefour, BİM, Şok, Migros, Metro, A101 oldu. İşte kampanyaya dahil olan kurumlar ve indirimler:

-Tudors yüzde 50'ye varan indirimler yapacağını duyurdu.

-Et ve Süt kurumu 10 ürüne bugünden itibaren yüzde 10 indirim yaptı.

-Carrefour, BİM, ŞOK, Metro, Migros, Metro, A101 marketlerinde 50 üründe iki ay süreyle yüzde 10 indirim uygulanacak.

-Orka Holding, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında, Damat, Tween ve D’S Damat olmak üzere tüm markalı ürünlerinde yüzde 20 indirim yaptı.

-KOÇ Holding tarafından yapılan açıklamada, "Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan 'Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"nı uygun sektörlerde ve belirli ürünlerde yapacağımız indirimlerle destekliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

-Boyner grubu tüm magazalarında yüzde 10 indirim kampanyası başlatacak.

-Çaykur 2017’den beri zam yapmadı, bundan sonra da zam yapmayacak.

-Atatürk Orman çiftliğinde 14 üründe yüzde 10 indirim yapıldı.

-TMO pirinci
yüzde 20 ile yüzde 40 arasında indirimli satacak.

-Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu ekmeklik buğday ununda (çuval) fiyatını 85 liraya indirdi.

-Bereket Sigorta AŞ, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin çiftçi ortaklarına yönelik olarak kasko, konut, işyeri, çiftlik ve diğer geleneksel tarım sigorta primlerinde bugünden itibaren ilave yüzde 10 indirime gidildi.

-TARKİM AŞ 30 çeşit bitki koruma ürünlerinde yüzde 10’a varan indirim yaptı.

-İMECE Plastik Tarım Ürünleri AŞ’nin, sulama ürünleriyle ilgili olarak yüzde 10 indirime gitti.

-Sıvı ve toz gübrede ve yemde yüzde 10 indirim yapıldı. Bugünden geçerli olmak üzere Gübretaş  sıvı ve toz gübrelerde  35 çeşit üründe yüzde 10 indirim uyguluyor.

Et ve Balık Kurumu indirimli ürünler listesi! Kavurma ve sucuk bakın kaç lira?