BIST 9.711
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.446,48

Ziya Selçuk'tan dikkat çeken sözler! Kaybediyoruz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ders dışındaki saatlerin önemine değindi. Selçuk "Gerçekten nesilleri kaybediyoruz. Bizim bu anlamda sınıfın içinde ne yapıldığına olan dikkatimizi azaltmamızda yarar var. Bu çocuğun sınıfın dışında ne yaptığına daha çok odaklanmak zorundayız." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
MİSAFİR

TÜM OKULLARDA YANİ İLK OKULDAN -ÜNİVERSİTE MEZUNİYETİNE KADAR BİR ÇOCUĞA NE VERİLİRSE YANİ NE EKİLİRSE -DIŞARIDA VEYA YAŞAMLARINA ONU GÖRÜRSÜNÜZ BAKAN BEY ..YANİ --EKME -BİÇME DÜNYASIDIR -HAYAT ..

Benim adım öğretmen

Önce öğretmenin maaşını,normal yaşam standartlarını sağlayacak duruma getirmek gerekmez mi özel okullarda çalışan öğretmenler de gözetilerek pek tabii...özel okullarda çalışan öğretmenin sigortasını da asgari ücretten değil aldığı maaş bedelinden sağlanması gerekir ki kurs vermeye özel ders vermeye mecbur edilmeden dikkatini ve kendisini ögrencilerine adamasi için...M.E.Bakanini'da Milletvekillerini de Cumhurbaşkanını da yetiştiren o kademelere gelmesinde emeği olan öğretmenlere en az 6000 TL maaş verilmesi sağlanmalı... Çok mu zor...gelecek nesilin daha kaliteli yetişmesi için çok mu goreceksiniz hala.... sonra görün her halükarda özverili çalışan öğretmenlerin daha da üstün gayretle samimiyetle ne başarılı öğrenciler yetiştireceklerine...

Eğitimci

Hafta içi ders almam hafta sonu kurs isterim diyen öğretmenle bunları kayıran müdürlerle olmaz

Eğitimci

Kendini eğitim uzmanı sanan hiç birsey vermeden herşeyi bekleyen veliden hiç olmaz.Paradan bahsetmiyorum

Eğitimci

haa geri kafalı değilim sadece öğrenci öğrenci gibi öğretmen öğretmen gibi giyinmeli

Eğitimci

haa geri kafalı değilim sadece öğrenci öğrenci gibi öğretmen öğretmen gibi giyinmeli

Eğitimci

Sınıfta kalma olmazsa disiplin kuralları olmazsa okula her türlü kıyafetle gelinirse olmaz

Eğitimci

bu ders kitaplarıyla hiç olmaz içleri bomboş diyoruz ortalığı karıştırmakla suçlanıyoruz

Eğitimci

Hafta içi ders almam hafta sonu kurs isterim diyen öğretmenle bunları kayıran müdürlerle olmaz

Eğitimci

Günde yedi saat dersle canı çıkan çocuğa iki saat te kurs vererek olmaz

Eğitimci

Torpille gelen beceriksiz müdürlerle olmaz

veli

bakan sensin, yap gerekeni, ne sitem edip duruyorsun?

Conta

Bakan sihirli değneğini evde unutmuş

Misafir

Avrupada basari orani yüksek bir Sistemi alisiniz, Uygularsiniz, Sportiv ve Hoby yerleri acarsiniz KEKLI KAHVE yerine.. sosyal dayanisma olabilir...mesela Sehir Temizligi, sokak Temizligi.... ,,Yaslilar evinde 1-2 saat hizmet, Kreşde hizmet, bunada iyi bir Notlama( Matematikden daha önemli) siralama getirdunmi bak sen isleremeye.

Misafir

Sn. Bakan, Hükümet Sizde, Yasalar elinizde, SIKAYET hala sizde.... Millet soracakdir inanin buna.

karalök

Günaydın.AKP'nin eğitim politikalarının amacının ne olduğunu zannediyorsun sayın bakan.

Barbaros

Turkiyedede okullarda egitim mi var? Bes para etmez bastan savma sistem. Burokratlarin makamlarinin tadini cikardigi kepazelik!

süper eğitimcilere

En Sevdiğim :) bakanlığın başına birini koyarsın: o da sanki bu işleri başkası yapacakmış gibi, sanki kontrol için gelmiş müfettiş edasıyla: bu olmamış şu olmamış o kötü-bu değil-şöyle olacak!böyle olmalıydı, diye ahkam keser.Bu adam gelene kadar önceki bakanın tüm yaptıklarını MUTLAK doğru - ondan öncede, önceki bakanların yaptığı şeyler sırasıyla MUTLAK doğru olarak gösterdiler hep. Süper sistem yani! Yalnız bu doğrular daima değiştiriliyor :) Yalama oldu :)

PAŞAZADE

DOĞRU SİSTEMİN UYGULANDIĞI DEĞİL BİRKAÇ YILDA BİR DEĞİŞEN BAKAN VE BÜROKRATLARIN ŞAHSİ DÜŞÜNCE ZIRVALARININ UYGULANDIĞI BİR ÜLKEDE YAŞAMAK YAZIK.HER ŞEY RANT HALİNE GETİRİLMİŞ BİR DÜZEN MAALESEF ÇALIŞAN VE ÜRETEN BİR NESİL GİTTİ ARTIK SADECE TÜKETEN BİR NESİL ODA SAYENİZDE.

vatandaş

sayın bakanımız yine çok doğru konuşmuş sayın bakanımız son 50 yıldır bu ülkenin en kaliteli ,bilgi yüklü ve eğitimin sorunlarını tam anlamıyla bilen gerçek bir eğitimcisidir.Göreve geldiğinde ilk sözü ''işimiz kolay değil ama başaracağız'' olmuştu.Biz veliler olarak öğretmenlerimize destek olursak ,okuldan sonra çocuklarımızla ilgilenirsek ,onlara fen lisesi de fen lisesi diyerek yarış atı olmalarına engel olursak ,bu ülkede berberlik,fayans ustası, marangoz, mobilyacı, elektrikçilik gibi mesleklerinde saygın ve iyi gelir getirdiğini anlamaya başlayıp çocuklarımızı bu alanlara yönelmesine imkan sağlarsak her şeyi öğretmenlerden beklemezsek ülke olarak eğitimde avrupa seviyesine olacağız.

Misafir

Okullara ticaret hane gözüyle bakarsanız YÖK kitap parası YÖK fotokopi parası daha çok kaybedersiniz öğretmenler dersten çok aidatların gelip gelmediği ile ilgileniyor

SA

16 YILDIR BU NOKTAYA MI GELİNMİŞ SAYIN BAKANIM....

Misafir

Milli eğitimdeki bütün idareci kadrolarına ilahiyatçı badem bıyıklı vasıfsız paçoz kadroları dolduran siz degilmisiniz.

Öğretmen..

Ders yuku azaltılmalı 4 5 ders yeterli.tek tip kıyafet getirilmeli evvela öğretmen kazanılması sonra öğrenci.sinifta kalma olmalı devamsızlıktan kalinmali.telefona bir sinirlandirma getirilmeli.Bana geri kafalı diyebilirsiniz ama kısa ve net cevap verdim.Sirf eğitim öğretimde ilerleyebilmesi Avrupa standartlarını yakalayalim diye önüne gelene diploma verelim anlayışını kaldıralım.Egitim ve öğretim dört duvar arasına sigdirmayalim esen kalın.

efe

SAYIN BAKANIN SAMIMIYETINE GUVENIMIZ TAM .ANCAK ARKA BAHÇE SENDIKALARI IDARECI ATAMALARI ETKIN OLDUGU SURECE SIYASI ERGIN SEMPATI ILE BAKTIĞI DINI GRUPLAR EĞITIM POLITIKASINDA ETKIN OLDUGU SÜRECE HER TARAFI IMAM HATIP OKULLARI DONATMA INADI OLDUGU SÜRECE DAHA ÇOK NESIL KAYBEDERIZ. GUC ELINDE OLANKARIN UMRUNDA DEĞIL.NASILSA ONLARIN EVKATLARI IÇIN DEVLETIN HER KADROSU BOS..