BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,28

Yerel seçimlerle ilgili çok konuşulacak Melih Gökçek iddiası!

Ahmet Hakan yerel seçimlerle ilgili çok konuşulacak iddialarda bulundu. İstanbul'da Kürt oylarını alması durumunda CHP'nin kazanabileceğini belirten Hakan yerel seçimler öncesi kankası Melih Gökçek'le ilgili konuşulacak bir iddiada bulundu ve AK Parti'nin Gökçek'in kapısını çalacağını yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Okan Bedir Tosun

Ankara’nın geleceği için istifası ne kadar yanlış olduysa tekrar Ankara’nin başina geçmesi Ankara için büyük şans... Hayırlısıyla tekrar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz...

Misafir

Gökçek e tekrar oy veririm bir yıl oldu gökçek sonrası Ankarada gram ilerleme yok

Misafir

Yazarlık hayatı süresince hangi iddiası gerçekleşti bu tiplerin, sorarım?

AHMET Kvnc

Ahmet Hakan bey Melih Gökçek'i gündem yapma çabalarından vazgeç. Son seçimi Melih kazanmadı. Koltuğa oturdu dediler oturdu. Kalk dediler kalktı. Neden kalk dediler. Bırak kendi oy kaybını akp ye itibar ve oy kaybettirdiği için aldılar. Baska şeylerde muhtemelen vardır. Başka şeyler yaz bence..

Misafir

hala melih gokcek i savunuyor adamlar hayret,adam Cumhuriyet dusmani Ataturk dusmani.

Misafir

hala melih gokcek i savunuyor adamlar hayret,adam Cumhuriyet dusmani Ataturk dusmani.

cenk

Melih Bey ve Kadir Bey'in görevlerinden alınmasıyla hem Ankara ve hem de İstanbul riske edilmiştir ! AKP umarız bu yanlışından tez elden geri döner !

Yavuz

Sevgili Beyler Melih Gökçeği beğenmeyenler.Adam CHPnin kalesini elinden aldı ve 30 yıl yönetti.Sen bugün İzmiri alabiliyormusun ona bak.

hasan

loser ler başladı yine atıp tutmaya..sanarsın lotto toto oynuyorlar..ya tutarsa hesabı..5 dakika adam olun.çalışın.laf üretmeyin..taş üstüne taş koyun..yıkmayın.satmayın yapılanı..milleti vatanı..terorıste dost olup oy için kanını düşmanım deyip satışa verdikleriyle bir yere varılmaz..

OFLU BABA

AHMET HAKAN SEN ISTERSEN SUS ARTIK SENI KIMSE ADAM YERINE KOYUPTA DINLEMIYOR BAK BABAN GAZETELERINI SATTI KENARA CEKILDI GIT BABANIN YANINA CAY SERVISINI YAP ISTANBUL ANKARA SONSUZA DEK BIZIMDIR BIZIN OLACAK

Salih

A. Hakan ayda yılda bazı doğruları dile getirebiliyor.

Misafir

Ne aptalca bir öngörü. Melih Gökçek'e müracaat ederlermiş. Yav Ahmet Hakan sen nerede yaşıyorsun? Adamı zorlaya zorlaya sistemden atanlar şimdi kapısını çalacak öylemi? MHP li dostlarımızın oyunu alacak başka aday mı yok? Kurudu mu bütün memleket?

Yavuz

Niye taraflı başlık atıyorsunuz.Melih Gökçeğin başarısı ortada .şayet başarısızsa niçin cumhuriyet tarihinin en uzun belediye başkanlığını yaptı.Biraz vicdan.Biraz vefa.

Cemil

Bu Ahmet Hakanı anlayan birisi varmı Pkk lı selo ve Fetocu Nazlı ile bir masada 15 temmuz öncesi buluştu ittifak yaptırdı ben bu zat kadar fitneci arabozucu .... görmedim

Cemil

Bu Ahmet Hakanı anlayan birisi varmı Pkk lı selo ve Fetocu Nazlı ile bir masada 15 temmuz öncesi buluştu ittifak yaptırdı ben bu zat kadar fitneci arabozucu .... görmedim

  • 1