BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.499,33

Yeni Asya'cı Mehmet Kutlular FETÖ'yle yollarının nasıl ayrıldığını açıkladı!

Türkiye'de tarikatler cemaatler konusu tartışılırken son günlerde bazı yayın organlarında Nurcuların yayın organı olan Yeni Asya'nın FETÖ'ye destek verdiği iddiaları ortaya atıldı. Yeni Asya gazetesi sahibi Mehmet Kutlular suçlamalar karşısında kendisini savundu ve FETÖ'yle yollarının nasıl ayrıldığını anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
ASDE

YOK ASLINDA BİRBİRLERİNDEN FARKLARI, HEPSİ İRTİCACI CUMHURİYET DEMOHRASİ DÜŞMANI

reis

bunlarda aynı, yetsikiz ,selahiyetsiz kendilerine eyliya süsü veren gafiller.Tasavvuftan bi haberler.Bi kere Saidi Nursi Nakşibendi Dervişiydi siz ne siniz acaba?!! merak ediyorum.Madem yolundan gidiyorsunuz neden bağlanmadınız bir mürşide?

Huseyin

Feto ile yollari ayirdinizda yeni asyada neden hala feto agzi kullaniyorsunuz.kazim gulecyuzun stv de konusmalarini unutmadik.17-25 araliktan sonra fetonun agziyla yayin yapiyordunuz.

Yuksel eser

Bizim en buyuk zaafiyetimiz kuran i kendimizin okumamasi ....sizlerde bu zaafiyeti dibine kadar kullandiniz ....y e t e r...dusun bu milletin yakasindan....

Yuksel eser

Ben yillardir ak partiye oy verdim ve verecegim ...ama artik bu partinin yakasindan dusun ....bosluk doldurmaya calismayin....

Misafir

Bu örgütlerin hepsi çıkar amaçlı kurulmuş örgütlerdir.Emperyalistler bunları boşuna bulup nakti destek sağlamıyor.Aynı zamanda geleceğin darbecilerini hazırlıyor.

Misafir

Said Nursi'den bahsetselerdi siyasete karışmazlardı.

Misafir

Yorumunuzdaki yazım hatalarına bakılırsa size Türkçe öğretememiş.

Misafir

Onlarin derslerine yilar boyunca bende katildim ,F. Hoca dan fazla Sait Nursi daha cok aniliyor. ve öyle birsey de Asla duymadim yok Mehdi yok Hz Isa diye. Su bir gercek Gülen cemaaten baska ülkesini canla basla Tanitan Türceyi öreten baska bi kurum yada Cemaat yada herhangi bir Sivil bi kurulus görmedim.

İSLAM KOÇ

BÜYÜK PLAN YÜRÜYOR MU?.. BİRİLERİ ÖTTÜRÜYOR MU? ÖTENLER ŞİMDİYE KADAR NEREDEYDİLER? KİM NEREDEN KURTULUYOR VEYA NEMALANIYOR, GÖRÜLECEK GİBİGERÇEKLER...

Misafir

eee ne güzel demis şiddetle gidilmesi taraftarı da değilim demis. Bunun neresi yanlis.

a.eren

Yeni Asya veya eski avrupa her ne isimle olursa olsun hiç bir yayın organı, NURCULARIN yayın organıve temsilcisi değildir ve olamaz. NURCULARIN tek yayın organı RİSALE-İ NUR kitaplarıdır.

şimdi tabi bizde bir adet var

Nur Cemaati siyaset yapmaz. Hiç kimseye, "falan partiye oy ver, ya da verme" demez. Hangi cemaat siyasete bulaşmışsa Said Nursi'nin cemaatinden ayrılmıştır.

Misafir

Ülkede her zaman iflaslar kapatmalar açılmalar olabilir dünyanın sonu değil.. evet zor günlerden geçiyoruz ama bu hainleri sevindirmesin..

Misafir

Yıldızlar SS Holdinge ait Dev Fabrika'da üretim durdu... Doğalgaz ve elektrik faturaları bile ödenemiyor

  • 1