BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Türkiye'den flaş Cemal Kaşıkçı açıklaması!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak'ta Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasyla ilgili bir açıklama yaptı. Çavuşoğlu Suudi Arabistan'a çağrı yaparak "Suudi Arabistan bizimle işbirliği yapmalı" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

SUDI ARAB KIZMIS DOGRAMIS ADAMI..MESAJ KIME

Misafir

Deniz yoluyla denetim yok ya hani. O bogazdan gecen her denis tasitinin tescil nosu, sahibi, tasidigi yuk ibraz edilmeden sahil guvenlik ile Bogaz deniz guvenligi o tekneye bir santim yol aldirmazlar. Bogazdan gecmese Canakkalede hic sansi yok.Deniz yoluyla Suudi Arabistana gitmek ne kadar surer acaba bu konuda fikriniz varmi? Ne dersiniz Suveysdenmi gecsinler yoksa Iskenderiye limanina inip oradan el ele kol kolami gitsinler.Yazdiginizda mantik olsun.

Metin Tamer

Dileğim bu gazeteciyi canlı bulurlar. Hayatından herkes gibi bende endişe etmekteyim. Gazetecilerin talihi Türkiye de ise başka şekilde tezahür etmekte, biri hayatı ile diğerleri ise demir parmaklıklar arkasında, fazla bir fark yok.

ahmet

minibüsün birisi 4 saat pendik tarafına gitmiş. bence öldürülmemiştir. pendikte uygun bir yerden deniz yolu ile arabistana götürülmüştür..uçaklar şaşırtmaca..

Misafir

AKP İthalata dayalı ekonomiyi nasıl batırdı? suçlusu 20 yıldır Türkiye'de yaşayan Pastör Brunson sıfır terörü azdırdı terör suçlusu ...............

  • 1