BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,97

Türkiye'den ABD'ye seyahat uyarısı tepkisi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin son seyahat uyarısıyla ilgili, 'bir müttefike ve olgunluğa yakışmayan gereksiz tavırlarla uğraşmamamız lazım' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Burdayiz.

ABD haksızlar ülkesi giderken dikkatli olunmalı, herhan ABD polisi silahının çıkarıp vurabilir, hiç kimse kıkını çıkarmaz, bunu çok gördük o ülkede, çok tehlikeli ülke.

Misafir

başka ülkede yaşa o zaman

Misafir

akparti ezecek hepinizi

Misafir

Kim bu ikide bir her haberin altına emekli intibak bilmem ne yorumunu yazan ya. Dalgamı geçiyorsun hemşerim

Misafir

Emekli olanların maaşlarında düzeltme sağlayacak intibak yeniden gündeme geldi. Anayasa Mahkemesi'nin kararı dört gözle beklenirken, uzmanlar seyyanen zammın şart olduğunu belirtti.

Şeş Beş

Olağanüstü hâlin hüküm sürdüğü ülkelerde Rejim sizi tutuklamak için herhangi bir hukuki gerekçeye ihtiyaç duymaz..

Misafir

Terörün yanına ABD de yellowstone yanardağının patlama ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu hatırlatmak lazım zira eli kulağında deniyor(En son 657 önce patlamış).Buzul çağı gelebilir ardından.

Misafir

türkiyede artık kavgaların her türlü sapıkların oldugu ülke olduk

Misafir

turkiye amerikadan milyon kez guvenli amerikada son 10 yilda cinayete kurban gidenlerin sayisi 360000 uyusturucudan olenler bunun iki kati

remzi ölçen

Üff acaip sert olmuş.Çelik alaşımlı tepki.''Türkiye daha güvenli''

Misafir

Diploması sorunu olmayan Ali Babacan TED Ankara Koleji'ni de ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü'nü de birincilikle bitirdi!..... Northwestern Üniversitesinde yüksek lisans (MBA) yaptı!......

  • 1