BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Türkiye sabit kur rejimine geçerse ne olur bu iddia gündemde

Dolar alıp başını giderken bugün Türkiye ekonomisiyle ilgi dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Yeni ekonomi modeliyle Türkiye'nin sabit kur rejimine geçeceği iddiaları var. Peki sabit kura geçmek mümkün mü? Ekonomist Mahfi Eğilmez konuyla ilgili yazısında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Vatandaş

Milleti bankaların kredi, kredi kartı batağına atan hükümetin batağa saplanmasından daha doğal bir ilahi adalet olamaz.

Misafir

Allah eskileri aratmasın, düşman başına. Çok şükür hepsi tarih oldu..

Misafir

SÖVDÜĞÜNÜZ ESKİ SİSTEM VE REJİMİN YÖNTEMLERİNE Mİ BEL BAĞLADINIZ !!!!!

Misafir

Begenmeyen arkadaslar biraz inceleyin lutfen dogru soyluyor. Dubai kuru 3,68 dolara karsi, hk dolari 7,78.... Sen serbest de ama kontrol et...bak euro ya alamanya nasil merkez bankasini kontrol ediyor.laftA onlarin demokrasi ve bagimsizligi.....ama

MİSAFİR

TÜRKİYE BU GÜNLERİ ATLATIR AMA TÜRKİYE DÜŞMANLARI HEP BÖYLE ONURSUZCA YAŞAMAK ZORUNDA KALACAKLAR

Misafir

Gayet açık, eskilere sor anlatsınlar, kimse bankalarda döviz bulundurmaz, döviz kara borsada el altında yüksek fiyata alınır satılır. yakalananlara ceza uygulanır..

ali

hiç bişey anlamadım hocam daha pratik yazsanız keşke

Misafir

2023 te yönetecek bir türkiye kalmayacak ellam

Misafir

bir şeyler yapılsın ne yapılırsa yapılsın.

Misafir

Doğruyu sen söyle! Aldığın maaş iki katına bile çıkmış olabilir. Ama 5 yıl önce aldığın parayla şimdi ne alıyorsun kontrol et sen karar ver.

halk

isin kisasi turkiye suan iflasta oylede boylede iflas edecek ve bunun tek sorumlusu ak pe hukumetidir

abdulhamit

İran yaptı bunu ne oldu..Ülkenin döviz borcu nasıl olacak..Döviz nasıl bulunacak...Harvırd ekonomi bitirmeye gerek yok bunu anlamak için..

hatay mkerkez

1 dolar eşittir 44 000 iran riyali... sabit kur sonucu

Misafir

reis babaevinde senelik tatilde herhalde damatta yanındadır

Misafir

Doğruyu söyle sen 16 yılda zenginleştin mi yoksa fakirleştin mi?

Misafir

bu insanlarlar çok açlık gördü bağışıklığı var sıkıntı etme,

Misafir

Hedefteki ilk adam sen olmalısın o zaman bu fitneciliğinle.

Misafir

Durmak yok yola devam ülkenin milli değerlerini satarak 16 yıl ekonomiyi idare ettiler simdi satacak birsey kalmadi üretim yok hep sanal uydurma gündem Allah sonumuzu hayır etsin

Misafir

Yolun Sonuna Gelindi!............... Esas Tehlike Halk aç ve sefil ve perişan olunca silahlı direniş Güç kazanır!___________

Misafir

damatlamı ülke yönetilir................

ard75

yorumlara bakıyorum her kes ya akıl veriyor yada kına yakmak için ellerini ovuşturuyor. ilk sözüm o akıl verenlere baksanız daha evinde bir kadını iki çocuğu yola götüremez idare edemez ama adam kalkmış ülke yönetmeye talipmiş gibi akıl veriyor. Madem bu kadar zekisin bir dahaki, seçimlere koy adaylığını yönet. Ellerini ovuşturanlara gelince bunun bir gemi olduğunu unutmasınlar gemi su alınca her kes boğulur hala yan komşularımızda olanlardan ders alamadıysanız diyecek lafım bir nüsibet bin nasihattan iyidir derim ama o zamanda iş işten geçmiş olur. Diyelim AKP gitti Erdoğan gitti kim gelecek Muharrem mi daha delege savaşlarından çıkamayan delegesi dahi kendisine oy vermeyen bir cumhurbaşkanı ve bir chp ülkeye ne kazandıracak acaba onların iktidarda olduğunu bir düşünün bakalım. şu haldeyken bile adamların ülkeden bahsettiği yok her kes koltuk derdine düşmüş bir muhalefet işte sonuç orta da. Allah ülkemize miiletimize zeval vermesin. abd köpeğine de fırsat vermesin.

kundemacı

"Önce dış sorunları ele alıp çözmek ve riskleri düşürmek, ardından ekonomide bu sistemim gerektirdiği eylemleri yapmaktan başka çözüm yolu yoktur." Adamlar herkesle kavgalı; sen dış sorunları nasıl çözeceksin. yanıbaşımızda ki Suriye' de seçimle gelen Esad' a karşı başkaldıranlarla işbirliği yapıyorsun. Her konuşmanda; özellikle seçim döneminde önüne çıkana hakaret boyutuna varacak şekilde bağırıp çağıracaksın, ondan sonra dış sorunları çözeceksin biraz zor. İnsanları yapamadıkları işleri yapmaya zorlamaya gerek . O yapamazsa gider, başkası gelir.

Misafir

Rize de ve aciklama : sizin usd iniz varsa bizimde Allahimiz var ! lutfen yani

Misafir

sabit kura geç enflesyon 3 hane

Misafir

reis nerelerde neden açıklama yapılmıyor biz batıyoruz kim umursuyor