BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42

Türkiye ekonomisiyle ilgili bu sözleri söyledi: Asya krizi...

Nobel ödüllü iktisatçı Paul Krugman, Türkiye'nin 1997-98 döneminde olduğu gibi 'kendi kendini besleyen bir ekonomik kriz'in eşiğinde olduğunu belirterek, 'Türkiye böyle bir şey karşısında kesinlikle çok kırılgan' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
VARAN

NOBEL ÖDÜLLÜ FELAKET TELLALI ANCA GİDERSİN VER PARAYI ÖTTÜR BU UCUZ ADAMLARI KİMİN ADAMI BELLİ İSRAELİ SOLDİERS

cemaziyelevvel

bu adam tam bir siyonist tetikçisidir ödülü verende alanda onlar külahıma anlat sen onu bu ülkede pişpirik okey oynamayan fanatik fotomaç okumayan uyanıklarda var BABO

alo duydinmi

ağzını hayra bağrını yele aç evellah dimdik duracağız AÇ KALSAKTA ALÇALMAYACAĞIZ BAZEN ONUR ŞEREF EKMEKTEN ÖNCE GELİR VATANI MİLLETİ YEDİRMEYECEĞİZ VESSELAM

Misafir

53 RİZELİMSİN RİZELİMİSİN UŞŞAĞIM.

Misafir

HELE MAN(ADA?KAFALILARA BAKIN KENDİ KRİZLERİNİ BAŞKASINA YAMAMAYA KALKIYORLAR

Farabi

Ben sonuna kadar Ak Partiliyim amma,bu isin boyle cok gidebiulecegini sanmiyorum.Hukumet herkese para veriyor.Binlerce "memur" aliyorlar durmadan. Emeklilik yasinida assagiya cekecekler herhalde.Bimem ne kadar daha dayanabilir devlet buna.Gerci,CHP iktidar olsaydi 16 seneden beri,simdiye kadar belkide 3-4 kriz yasamistik.

Misafir

allah zaten büyük .onu bütün canlılarda biliyor. fakat bizim bazı kesimin beyni küçük .zaten bir ülke cahillerin yüzünden batarmış.

Misafir

adana sen çık aradan

Ölü Dayı

Aynı pazardan aynı domates ve patatesi soğanı alanlar burada kavga ediyor. Yıllardır ne sonuca vardınız böyle birbirinize saldırmakla,ne kazandınız ülkemin güzel insanları.Hepiniz kalın sağlıcakla.

Misafir

Tamam hocam utanalım ancak o deyim öyle değil ; Sahanda değil havanda su dövmek olacaktı o. sahanda genelde yumurta pişirilir. Epey güldürdünüz bizi teşekkürler.

Misafir

vah canım vah, herkes ya bankaya borçlu, ya tefeciye, alınan da hep ev ve araba,Sistem bankacıları ve inşaatçıları zengin etme üzerine.Borçlanma da öyle geçici filan değil, en az 10 yıllık. yani her hane 10 yıl krei aldığı banka için çalışıyor, Var mı vatandaşı, çiftçiyi düşünen.Çiftçi ektiği mahsulün karşılığını bile alamıyor. Üreten değil, tüketen toplumsan bir yerde mutlak patlak verir

Misafir

zaten bundan sonra kimseye suç atamaz ve gökçek gbi metal yorgunu diyemez. bütün suçlar kara defterine işliyor

misafir

Erken seçimin sebebi zaten gelen ekonomik kriz değil mi

ali

allah büyüktür bu zamana kadar bişey olmadı önlemleri alırlar

,53lü

Şu yorumlara bakıyorum da kahin(!) ekonomistin söylediklerinden ne çok memnun olanımız varnış. Bu reis hazımsızlığı ihaneti vataniyyeye dönüştürmüş nefsleri. Yollarda hatta kaldırımlarda arabadan geçilmiyor,üstelik akaryakıt bu kadar pahalıyken. Nerdeyse evi olmayan kalmadı. Yatana kalkana bakana baktırana vs. hep para . Herkes sigortalı. Kodamanların bindiği uçaklara herkes binebiliyor. Üniversite harçları kaldırıldı vs. Ne krizi be. Siz öyle istiyorsunuz bay kahin gibi.

Misafir

utanı be ekonomistler utanın be seçmen bozuntuları .??elin adamı hiç durmadan çalışarak türkiye ekonomisini inceliyor.bir yarım ömrünü harcamış adam .ama bizim yankesiciler de sahanda su dövüyorlar hala!!!adam doğru diyor .bu kriz ecevit döneminin beş katı bir vurgunla geliyor...sorumlular akp seçmeni ve akphükümetidir.

adil yaşar

adam 20 yıl öncede haklıydı şimdide haklı olabilir umarım yanılır ama demek ki biz bir gram ileri gidemedik bu konuda

Hakkarili

Biraz daha sabır.Yeni sisteme yeni geçtik.Nasil ki şimdiye kadar ki bütün engeller kırıldı,bundan sonrası daha iyi olacak.Artik eskisine göre daha güçlüyüz.Ekonomide düzelecek bu bı gerçek bakalım o zaman bahaneniz ne olcak.

fikret boduroğlu

adam doğruları söylemiş.ama korkutamaz.ekonomiyi iyi bildiğini söyleyen bir başkanımız var.o bizi kötü sondan kurtarır.tek adam.

yorum

olmasını beklediğiniz hiç bir şey olmadı ama olmasını beklemediğiniz her şey oldu ve olacak...

Enstayn

Yok canim kiskaniyorlardir bizi )

Enstayn

Yok canim kiskaniyorlardir bizi )

fikret boduroğlu

söyledikleri doğru.kendi kendini besleyen kriz.ülkenin yönetimiyle ilgili.yönetenler sorumludur.yanlış ve/veya gecikmiş karar ve uygulamalara dayanır,hiper bir gelişim gösterir.

Misafir

adam doğruları söylemiş.. kör olup göremeyenler şu anki durumdan bi haber...

Misafir

4)ekonomi demek,sadece inşaat sektörü demek değildir.zaten yapılan konutların yarısı elde kaldı.satamıyorlar.üretim, sadece tekstil sanayi ile birkaç ufak tefek sanayide var.onalr da markalı üeretim değil,fason üretim.yani sizden bir lraya alıp etiketi basıyorlar ve size 10 liraya satıyorlar.iktidar da ihracat yapıyoruz diye kasılıyor.ithalat -ihracat arasında yılda 50 milyar dolar açık var.sonra da kalkıp sizi uyaranalra kızıyorsunuz.aslında sizlere uyrı yapmak luzumsuz.karşıya geçip yanlışlarınız seyretmek daha keyifli olurdu.müstehak sizlere.