BIST 9.755
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.421,93

Trump'ın sözleri yüzünden istifa etti

ABD'nin Panama Büyükelçisi John Feeley, ABD Başkanı Donald Trump'ın bazı Latin Amerika ve Afrika ülkelerinden gelen göçmenler için kullandığı ifadeler üzerine istifa etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
TRUMP AMERİKA DEĞİLMİŞ

TURUMP, HEM CAHİL ,HEM SAHTEKAR,AMA DELİ DİYEMEM..ULAN ADAMDAKİ SAHTEKARLIĞA BAK..EN FAZLA CİNAYET,UYUŞTURUCU ,SAPIKLIK BİZDE DEMİYOR..HATTA UYUŞTURUCU ,SİGARA ,AHLAKSIZLIK ,GDO, GİBİ HER TÜR PİSLİĞİ DÜNYAYA İHRAÇ EDEN, YAYAN BİZİZ..DEMİYOR..UTANMADAN ONU BUNU SUÇLUYOR..ÜLKELERİ SAVAŞTIRAN KENDİLERİ..AMA BİZ SAVUNUYORUZ DİYOR..YAHUDİ ZEKASI..AMA BİZDEKİ ,ABD UŞAKLARI YUTUYOR..NEYMİŞ..TRUMP AMERİKA DEĞİLMİŞ..İYİLERİ DE VARIMIŞ.

YAMYAMLIKTA ÜSTÜNLÜK

TRUMP HİTLER GİBİ,YADA YAHUDİLER GİBİ , KENDİNİ DİĞER İNSANLARA GÖRE ÜSTÜN IRK OLARAK GÖRÜYOR..DİĞER İNSANLAR,DÜNYANIN DİĞER İNSANLARI SOYGUN ,HİLE ,SAHTEKARLIK ,AÇ GÖZLÜLÜĞÜ,DÜZENBAZLIĞI ONLAR KADAR İYİ BİLMEDİĞİ İÇİN ONLAR KADAR ZENGİNLEŞMEMİŞ.O YÜZDEN ŞİMDİLİK, ÜSTÜN IRK, BU AÇ GÖZLÜ YAMYAM BATILI VE YAHUDİLER.

Misafir

NE SAYIKLIYON LA SEN.

NYT

Trump Amerika Birleşik Devletleri değildir !... Aynen Tayyip'in Türkiye olmadığı gibi ...Amerika Birleşik Devletlerinde Latin, Asyalı, Avrupa Kökenli, Yerli, Afrikalı 324 Milyon insan yaşıyor!.........

  • 1