BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.431,65

TIME'dan Erdoğan karşıtı algı operasyonu olaya bakın!

TIME her yıl geleneksel olarak yayınladığı Time 100 listesine bu yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da koydu. Ancak Erdoğan hakkında yazıyı firari gazeteci Can Dündar'a yazdırdı. Can Dündar'ın Erdoğan yazısı ise tepkilere neden oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
dsds

bir ülkenin cumhurbaşkanı köprü yapıyor diye, havalimanı yapıyor diye, yeri geldiğinde tüm ülkelere millet adına cevabını veriyor ve lafı gediğine oturtuyor diye, kürt açılımı yapıyor diye, özgürlükleri geçmiş dönemlerden daha iyi bir seviyeye taşıyor diye (küfür, hakaret, iftira ve karalama özgürlük değildir) ve bunun gibi daha bir çok aksiyon sebebiyle eleştiri adı altında aşağılama ve itibarsızlaştırma kampanyasına maruz bırakıldığında ne olmasını bekliyorsunuz..bunlar trol ve maalesef memleketimizin bir kısmı sağlam trollenmiş vaziyette..önce ne için eleştirdiğine sonra da nasıl eleştirdiğine bakın bunların..

hasan ali

Çeşmenin başında olan eleştirilir demokrasinin gereğidir eleştirmek eleştiren kim varsa ya içeri atmaya, ya yanına çekmeye, yada malına çökmeyedir bu karşıtlık yoksa şahıslara kimsenin bir diyeceği yoktur.

mstf

Vatanını satan hainleri zalimlerin kullanmasından daha doğal ne olabilirki can,kaldiki içinde bulunduğun durum minimum olan zekanıda alıp gitmişve bunu dahi anlayamamış kadere yormuşsun. geriye ne kaldı hainliğinden başka....

dsds

bugün kucağında oturdukların yarın senden sıkıldığında oturacağın bir tek kucak kalacak can..

Naim Ilden

Can Dündar, Can Atakli ve Cem kücük gibi sözde gazeteciler bunlarin hepsine para veren su Soros denen yahudi. Bunlar ne gazteci ne türkiyeli. Bunlar satilmis kalemler. Bir tek gayeleri var Islam ve Erdogan düsmanligi.

Selami Sahin

Tabi bu gayet normal. Kalles ingiliz times ancak böyle bir görevi vatanina ve milletine hainlik yapan ve dogruca o kalleslerin kucagina oturanlara yazdirir.

xxx

Can Dündar kendisi farklı düşündüğü için, cezalandırılmaktan korkup yurt dışına kaçmıştı. Şimdi ise sadece evetçiler ve hayırcılar değil daha bir çok farklı düşünen insanın yaşadığı Türkiye Cumhuriyetinin bütününe ceza kesmek isteyen dış yapılanmaların öyle ya da böyle sözcülüğünü yapmaya başlamış. Kendisini küçük düşürüyor yazık.

Misafir

hain in önde gideni sen birdaha türkiyeye nasil gelecen cok merak ediyorum be hain

Misafir

Sen vatan haininin ta kendisisin Can

reel

sana o yazıyı yazdırmak erdoğanın değil, time ın ayıbı.

  • 1