BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.309,06

Terhisine 10 gün kala şehit oldu! İşte şehitlerin acı hikayeleri...

Şırnak'ın Kuyutepe üs bölgesine PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silah ve roketatarlarla düzenlediği saldırıda şehit olan askerlerin isimleri açıklandı: Uzman Çavuş Muğdat Çelik, Piyade Er Baki Afşar ve terhisine 10 gün kalan Piyade Onbaşı Mehmet Volkan...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Dilara

Vay be sadece on günü kalmis cocugun yazik , Allah mekanini cenet eylesin cokuklarina sabir versin

Suli

solhor. Zor degil efendi. Giy dantelalı kefenini al sana verilen kayip denen 107.000 silahtan birisini git şirnaka.seni tutanmı var.sallamakla olmuyor efendi.ateş senin ocağına hiç düştümü?

Misafir

Oğlan bilo ya zarar gelmesin kafi.

Misafir

Allah rahmet eylesin kabirleri cennet olsun Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ama devleti yönetenlerin en üstünden en altına kadar hepsi bila istisnasız istifa etsin yeter artık bir coni öldümü abd dünyanın öbür yanından her türlü saldırganlığı yapıyor biz biz yıllardır ölüyoruz lafla peynir gemisi yürütüyoruz illa devleti yönetenlerin çocuküğumu ölmesi lazım bunu önlemek için yazıklar olsun hepinize.

Yerli ve Milli

Geçen hafta Hatay’da Klarnetçiler, Çengiciler, Çalgıcılar eşliğinde Hayatlarını kaybeden Ana-Baba Kuzusu Şehitlerimizi YAYLALAR türküsü ile Kutlatanlar..! İbrahim Tatlıses’e Şırnak’ta Şivan Perver ile Megri Megri Düeti yaptırabilirler...!

salhor

Nihâyeti cennetü'l-firdevs olan mübârek yolculuğunda Cenâb-ı Hak Hâfızındır. O seni ve bütün şehîdlerimizi şânınca toyluyor arslanım. Rahmete gark ol ki bu Rabb'imin sana, sizlere va'didir. Nûrlar içinde yatın! Sana da, ebeveynine de çok imreniyorum şu anda.

tg

Hepsine Allah rahmet eylesin.Ancak gerçekten şehitlerle ilgileniyor gibi böyle haberler yapmayın.bunun adı ters algıdır.amaç infial uyandırmak ajitasyon yaratmaktır.

Misafir

16 Nisan'ın yıldönümü: Milyonların gözü önünde mühürsüz oylar geçerli sayılmış, AKP çok ufak bir farkla seçimleri kazanmıştı.

  • 1