BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

TBMM'deki parti sayısı 9'a yükseldi!

HDP Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu ile İstanbul Milletvekili Erkan Baş'ın partilerinden istifa ederek Türkiye İşçi Partisi'ne geçmelerinin ardından Mecliste temsil edilen parti sayısı 9'a yükseldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
EMEKLİ

Türkiyenin gündemi bence çalışanın işçin memerun emeklilerin yılbaşı zammı hükümet 17 yılya oldo ya olcak bu kesimlere hiç önem vermedi ortalıkta gezen çalışmayı sevmeynen insanlara kömür yiyecek dagıtı bunla herşey halloldu zanediyorlar şimdide enlasyona sadece 3 aylık kılf aranıyor düşük zam verilmesi için cehepe aklını başına alsın biri benisem bu iktidardan umudumu kestim chpye nin başına kafası çalışan ilaki dünü aratmayacak lider lazım bu geliri düşük insanların kolan ması lazım enflasyono sanki bu insanlar yükselti

Misafir

15 Temmuz sonrası Cemaat Temizliğinde işe alınan 635 güvenlik korucusu kaçakçılık, göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu madde suçları gibi çeşitli suçlara karıştığı ve terör örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle görevden uzaklaştırdı..................

zaim

Bu ülke böyle ! Şuheda kanıyla sulanmış ve yüzbinlerce şuhedanın canı,kanı üzerine kurulmuş bir devlette böyle imansız ve CIA köpeği(pkk-hdp-ip-tkp-dhkpc) yapılar barındırılmamalı..

Misafir

Allah tez zamanda belasını versin..Uyuşturucu, hırsızlık ve katillikle CIA köpekliği yapan bir parti bakalım ne zaman yok olup gidecek.

Misafir

Halkların Demokratik Partisi hala TBMM'deki üçüncü büyük partidir.

Misafir

Sonunda Haberi yayınlamaya yüksek makamdan(!) İzin çıktı..........

  • 1