BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Suriye'den çekilme başladı ABD ekipmanlarını topluyor

ABD'nin başını çektiği uluslararası koalisyon, "Suriye'den planlı çekilme sürecinin başladığını" ilan etti. Aynı zamanda ABD Savunma Bakanlığı’nca (Pentagon), Suriye'deki bazı ekipmanlarının çekilmeye başlandığı belirtildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
MİSAFİR

SANMIYORUM , ABD SADECE YER DEĞİŞTİRİYOR ..YANİ ASKERLERİNİ IRAK-ADOĞRU KAYDIRIYOR HEPSİ BU GÖRECEKSİNİZ..BENCE BU BİR OYUN..ASLA SURİYE-Yİ TERK ETMEZ..

Misafir

Ne cok savas sever olduk..

Hüma

Acaba nereyi karıştırmaya gidiyorlar. Muhakak bir yeri yine mikserleyeceklerdir. Kim bilir bu neresi olacak? Boş yere çekilmezler, bir planları muhakak vardır.

Köroğlu

Geçen yıl, gemilerinden füzelerini denediler, silahlarını İŞİD bahanesiyle denediler, binlerce tır silahı da PKK/PYD'ye sattılar. Hem silahlarını denediler, hem de para kazandılar. İşleri bitti, şimdi defolup gidebilirler. Olan ise milyonlarca Müslüman'a oldu yine. Aynısını, Irak'ta ve onlarca ülkede de yapmışlar, yapmaya da devam ediyorlar. ABD dışındaki ülkeler, onlar için deneme tahtasından ve kazanç kapısından başka bir şey değildir. Bu sebeple, dünyanın bir numaralı gücü de onlardır. Geçmişte İngiltere, Fransa, İspanya, Portekiz, Hollanda gibi ülkelerin Asya, Afrika ve Latin Amerika'da yaptığı sömürülerin günümüz versiyonu ise ABD'dir.

Misafir

Suriye ordusu İdlib'e yığınak yapıyor İdlib'de kontrolün El Kaide bağlantılı Heyet Tahrir el Şam'a geçmesinin ardından Hama kırsalına onlarca zırhlı araç sevk edildi.

  • 1