BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40

Süleyman Soylu'dan fitneci mesajı!

Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, Ankara'da olası kabine revizyonu tartışmalarını yazdı. Takan'ın başbakanlık için adını yazdığı Süleyman Soylu ise attığı tweetinde "gazeteci kılığındaki lağım fareleri" ifadesini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

bu soylu ancak saga sola saldirmaktan ve yuksek atmaktan baska bir ise yaramiyor....

CEMİL

NEDEN AĞZINIZ ÇOK BOZUK YAKIŞIYOR MU?

skaya

Bir devlet adamına bu sözler ne çok yakışıyor değil mi? Yetki verilen tüm siyasilerin bir eğitimden geçirilmesi gerekiyor bence, bu uslub ile artık kahvede bile konuşulmuyor.

HASAN BAL

YARABBİ BİZİM GÜNAHIMIZ NEYDİ DE BU KADAR ÇİRKİN AĞIZLIYA MUHTAÇ ETTİN

Trabzonlu

Biz sayın Süleyman Soylu yu 1 Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın görev süresinin bitiminden sonra ALLAH Ömür vermişse 2 başkan Adayımız olarak düşünüyoruz.Başbakanlık konusunda bir sıkıntı yok. iyi bir Başbakanımız var Süleyman Bey'in dediği gibi Fitne odakları iş başında. Dikkat etmek gerek.

Pusat

Davutoğlu gidecek Binali gelecek dediklerinde de aynısını söylemişlerdi!

Misafir

Tek Adam Rejiminde BaşbakanlıK Kalkıyor!... Bu ağızı bozuk Soy!..Ancak Saksı başbakanlığı yapabilir!..... ........ı

ufuk

Ağzı çok bozuk malesef... Çocuklar ve bayanlar varken kesinlikle kanalda konuşması dinlenmemeli... Şaka yapmıyorum !!! Aile iseniz, çocuğunuzu canınızdan çok seversiniz... Ailesi olmayan ne demek istediğimi anlamaz zaten... Onlar anca takım tutar gibi taraf tutar, küfürden hakaretten keyif alıp, bir de utanmadan alkış tutarlar...

vatan

çok hırçın bir laf söylemiş bakana yakışmıyor

vatanımsın

bu ne şiddet bu ne celal soylu hiç bakana yakışmayan hareketler ve sözler.. sen başbakan olsan ne yazar olmasan ne yazar.. sahi sen niye kızdın..

  • 1