BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Startı Başkan Şahin verdi Gaziantep'te büyük turnuva başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin kısa sürede tamamladığı tenis kompleksi ilk kez bir turnuvaya ev sahipliği yapıyor. 08–15 Eylül 2018 tarihinde düzenlenen TEB 16 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası’nın heyecanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından açılış maçını başlatmasıyla tenis severleri sardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Antepli

yolları mahvettin su ucuzlayacak dedin daha da arttırdın inşeAllah tekrar aday gösterilmezsin antep bir daha çekmez AKPARTİ ve CUMHUR İTTİFAKINA YAZIK OLUR

Misafir

BORÇLA İŞ YAPILMAZ HİZMET YAPILMAZ BAŞKAN. YAZIK MİLLETİN PARALARINA YAZIK. BORÇ BATAĞINDASINIZ.

Misafir

Bir Başkan var oda Erdoğan. Kardeşim bu nedir herkes Başkan olmuş yahu. Her gün bu hanımefendiyle ilgili bir haber yer almak zorunda mı bu sitede?

Misafir

tesisler güzel de, nasıl ulaşacaklar oraya merak ettim...

Misafir

plakalı ve plakasız motosiklet terörü ne olacak ? halk otobüsleri rezil. memleketi yaşanabilir hale getirin...

Misafir

antepde yagmur yagdimi sokakta bir kaldirimdan karsi kaldirima yüzerek gecebilirsiniz. yüzme bilmeyenin Allah yardimcisi ola

Engelli

Sayın Fatma Şahin, bir ara müsait olursanız, aklınıza gelirse, şu kavşaklara üst geçit, alt geçit yapıp trafiğide düzene sokarsanız, yoldan büyük kaldırımları, refüjleri, engelliler için inişi çıkışı olmayan kaldırımları, denetler ve düzenlerseniz minnettar oluruz.. Ama sakın haaa, acele edipte, belinizi incitmeyin. Bekleriz biz 10 sene daha, ne acelemiz varki. Rezillige alışmışız nasıl olsa.

Misafir

insaata devam.....................

Bu Fakir

Bu site iki bayanın devamlı olarak reklamını yapıyor. Biri Fatma Şahin, diğeri Kim Kardaşyan.

  • 1