BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.425,17

Start-stop araçlara ceza kesilecek mi? Emniyet Genel Müdürlüğü açıkladı

Son dönemlerde sıkça artan, havadan ve karadan yapılan trafik denetimlerinde, kavşaklarda ve kırmızı ışıkta start-stop özelliğini kullandığı gerekçesiyle bazı araçlara ceza kesildiğine yönelik haberler geliyordu. Bu konuya dair emniyet resmi bir açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Turgut

Benim araç 2004 star stop var. Nasıl 2010 ve önce ki modellerde bu özellik yok diyorlar :) Cümleyi yanlış kurmuşlar. otomatik star stop olcak o :)

Misafir

Bu tür haberlere Sazan balığı gibi atlayan vatandaslarimiz var cok uzuluyorum bosina agırlik yapmasin atin gitsin kullanmayacaksaniz.

Misafir

uzun süreli ışık yanan bildiğim yerlerde bende aracı stop ediyorum belki en az 3 dk. çalışıyor motor. neden 3 dk. fazla yakıt yakayım sarı yanınca çalıştırıyorum ne var bunda buna ceza mı kesilir. millet soymak için artık nelere başvuracaklarını şaşırdılar. zaten saçma sapan hız limitleriyle dünya ceza kesiliyor. dümdüz yolda pat tedes, limit 70. bu ne böyle şimdi. bu yolda hızı 70 e düşürecek ne şart var. bu tuzağa yakalanmayan var mı. keyfi uygulamaları kaldırın önce.

Doğrusöz

Her söylenene inanmaya hazır bu kesim için devlet ve iktidar kötülensin yeter. Yüzlerce yalan ve çarpıtılmış haberlerle dolu .

  • 1