BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.431,91

Sözcü operasyonuna gazetecilerden ve siyasilerden tepki

Sözcü Gazetesi'ne yönelik operasyona ilişkin kim ne dedi? Sabah saatlerinde başlatılan ve başsavcının doğruladığı operasyona ilişkin gazeteciler, siyasilerden tepkiler geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
TRABZONLU !!!!!!!!!

Evet sebebi cok acik yabanci ülkeler,e casusuluk yapiyordu yani tetikcilik yaptigi icin oparesyon yapiliyor, bence cok gec kalindi kime calistiklari belli degil yalniz Türkiyeye kar$i calistiklari belli !!!!!!!!!!

Misafir

hain.darbe.teror.sevici chp.yine.is.basinda.sevsinler sizin.ataturkculugunuzu bugun.gorduk.ankara.yuruyusunuzu ataturkun.askerleriymis.ataturkun askerleri.vatan.kazandi.sozde.askerler vatan.satiyor.o.askerlerin.resimleriyle bunlarin.resimlerini.karsilastirin.aynimi cakma.ataturkculer

beyler beyi

bu tür temizlikler feto ve pkk nın belini iyice kırar

Turgut Şentürk

Bunların hepsi gezi isyanının baş rol oyuncuları. Babaları Avrupada aynı 15 temmuzdan sonra kaçan teröristler gibi, fetö kahpesi gibi. Başlar haçlı ittifakı devletimize hakaretlere yakın zamanda algı oluşumlarına. Hainler artık eli silahlı değil eli kalemli bu böyle biline.

Misafir

yarasi olan gocanir,ozaman 19 mayis diye hicbir mahkeme calismasin,herkes hür olsun 19 mayis ya,kimse öküz altinda buzagi aramasin,herkes yargilanabilir eger bunun ucunda hele hele terör hainlik varsa....bence yargi dogru yolda.-..

Kamil

Yoldaşlar koro halinde tepkili.Bundan normal ne olabilir.19 Mayıs'ta neden oldu ve altında bir şeyler arayanlara.19 Mayıs, yaşanılan bir gün değil mi? Bu günde dünyalıklar yapılmıyor da, bu gün mü yapıldı?Beyler hayat devam ediyor.

BUGÜN BAYRAM.

BU GÜNÜ SEÇMEK ATATÜRKÜ DE HİÇE SAYMAK ANLAMINI TAŞIYOR,!!BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Misafir

allahın lütfu devam ediyor.sözc-fetö interesting mi!

Misafir

19 MAYIS Emperyalizmi yenilgiye uğratarak dünyaya örnek oldu.

AYYILDIZ

Çarlıheptocular tepki koyuyorlar.

AYYILDIZ

Kişilere bir bakın ve ibret alın. 80 lerin marksist ve kounistleri, 90 ların pkk lıları, bugünün fetö cüleri ve sahte Atatürk çüleri. Ne kadar Türk İslam düşmanı varsa bir olmuşlar beraber olmuşlar tepki koymuşlar.

okoa okan

he he he internethaber sanada bu ara bi haller oldu siyasi gazeteci dediğin hepsinin ne olduğu belli eren erdemi bile yazmışsınız helallll

Misafir

İşler çığrından çıktı ... Durumlar Vahim!

Kısaca

Alt muhalif tabakaya ayağınızı denk alın mesajı.

  • 1