BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02

Sözcü Gazetesi'ne son dakika FETÖ operasyonu gözaltılar var

Sözcü Gazetesi'ne son dakika FETÖ operasyonu başlatıldı. Soruşturma kapsamında gazete sahibi Burak Akbay, internet sorumlu müdürü Melda Olgun, Mali İşler Müdürü Yonca Kaleli ve muhabir Gökmen Ulu hakkında gözaltı kararı verildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

SÖZcü susarsa Türkiye uçar. Susturun şu ihanet organını.

AYYILDIZ

Gezi isyanında CNN, fox canlı yayın yaparken bunlar gazetelerden ve internet sitelerinden pkk ve dhkpc ile birlikte haçlının kılıcını sallıyorlardı. Merkezi Fransada bulunan bu sözde gazetenin çarli hepto ile yakın akrabalığı bulunmaktadır.

türkoglu

hani saklanmıyordu korkak diye kılıçdara saldırıyordu.demekki öyle degilmiş.

Hakkı ARAR

İster misiniz FETÖ operasyonunu yapanlar kriptö FETÖ'cü olsun!?

osman

Yav bari adamlara başka bi suç uydurun hak verelim. En büyük fetocuları gördük biz evvelki yıllarda noldu hakkat kavurmacı noldu len ondan haber versenize

aLPER

Vay bee. Kadir Topbaş'ın damadı'nında Fetöcü olduğu ortaya çıkınca yanlışlıkla içeri attılar.Son milletin gözü önünde serbest bıraktılar. 55 sn. tweet için kamyon biçti yazanları ise içeri attılar.

Ahwet Alp

Bir zamanlar Eleştirenleri Erogonokuncu diye içeri aldılar kandırıldık dediler. Şimdi ise eleştirenleri Fetocu diye içeri alıyorlar. İçeri Alınanlarda çogu zamanında fetoyu eleştirenler. Peki el öpmek için Amerikya gidenler nerde, Dön gel diye ağlayanlar nerde, Fotograf çektirmek için yer kapmak isteyenler nerde bunlar hep dışarda.

misafir

15 TEMMUZ SAHTE DARBESININ IP UCLARI.HALA DARBE KOMISYONU RAPORU YOK.SAHTE DARBEYI ABD 3 AY ONCE BILDIRDI.GENELKURMAY BASKANI MIT BASKANI VE HERIFIN ENISTESI HALA IFADE VERMEDI.OLAGANUSTU HAL BIR TURLU BITMIYOR.SON MUHALIFLER YOK EDILIYOR.UYUYUN AK KOYUNLAR.

MİLLİ İRADE

KEMALİST GÖRÜNÜMLÜ FETOCU SÖZCÜ GAZETESİ OKURLARINI ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI AYAĞINA UYURATAK KANDIRDI

ihsan

türkiyenin bekası öz konusu iken sözcünün lafmı olur

ddd

İYi oldu Kürtlere baskınlar yapılırken alkışlıyordunuz değilmi

Misafir

Bırak Sözcüyü de cesaretin varsa İncirlik Üssünü ABD ye kapat ta görelim efeyi!

yok canım

fetö bir çuval bütün muhalifler içine atılıyor..sözcü ve fetö..yeryüzünde birbirlerine asla merhaba demeyecek iki grup...vay be sen fetö ile yat kalk başkasını suçla

mustahkem mevki

Zamanında aynı terör örgütü için ne istediler de vermedik diyenler, şimdi ülkenin en büyük muhalif gazetesini onlara yardım etmekle suçluyor.Allah akıl fikir versin.

Misafir

18 mayıs'ta değil, 20 mayıs'ta da değil özellikle 19 mayıs'ta yapılan operasyon...

Misafir

Bank asyanın önünden geçen adam, fetöcü komşusunun wifi'ına bağlandı diye içeri alınan adam, karikatürist, piyanist bile fetöcü oldu bu ülkede ama nedense Akpe'den bir bakan bile içeri alınmadı. Acaba öteceğinden korktukları için mi?

MİTHAT

Bu devirde hapiste olmayan gazetecinin yandaş olduğunu gösteren operasyon.

acaba

kendileri hariç herkesfetö üyesi olduğu için herkesi tutuklamak hakları.karşı geliyorsan fetöcüsün

Misafir

Sözcü gazetesi'nde bile Fetö'cü var ama Akp'de Fetö'cü yok, vallahi helal olsun, çok temiz kalmış adamlar.

miran dağ

Eeee Cumhuriyete ses çıkarmazsan yarın senin için ses çıkaracak kimse kalmaz.....

arnaaani

hükümete alenen küfrediyorlar tutuklanınca da fikir özgürlüğüymüş,gazetecilkmiş,istiyorlarki tayyip erdoğana ve hükümete küfüretmek serbest olsun ama kendi adamlarına yönelik bütün eleştiri ve görüşler tutuklansın yargılansın ozaman fikir ögürlüğü yok

  • 1