BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,98

Sözcü gazetesi muhabiri Gökmen Ulu gözaltına alındı

Sözcü Gazetesi sahibi Burak Akbay'ın da aralarında bulunduğu 4 şüpheli hakkında FETÖ adına suç işlemek suçundan gözaltı ve arama kararı verilmişti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Sözcü denen gazete susarsa Türkiye uçar. Susturun bu ihanet organını.

Emekli Müdür****

Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerinin tüm çalışanlarına Yunanistan milisleri oldukları için, Yunanistan Şeref Madalyaları ile ödüllendirilmelidirler..bu ödülleri boyunlarında taşımalıdırlarki bizlerde içimizdeki yunanlıları kolayca tanıyabilelim..

mahmut demirkolllllu

merak ediyorum sözcü gazetesinde vatansever milliyetci gerçek atatürkçü ve inançlı kişi varmı??Yoksa :aydınlık dergisi gibi hainler buradada mı toplanmış?

Misafir

gec.kalindi.gec.adam.kacmis vatan.hainligin.bir.bedeli.olacak sozcu.cumhuriyet.kapatin.gitsin

Turgut Şentürk

Bakalım Avrupadaki Türk ve İslam düşmanı neler diyecekler. Bunları yanlız fetö ile irdileştirmek yanlış olur. Gezi isyanının içinde baş rolde oynadılar pis oyunu. pkk ve dhkpc terör örgütleriyle işbirliği yaptılar devlet millet düşmanları. Babaları diğer soysuzlar gibi Avrupadalar. Başlamışlardır algı oluşumlarına kansızlar.

Misafir

Büyük kurtarıcımız, cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e ve onun çok sevgili annesine bile insafsızca dil uzatıldığı şu günlerde Sözcü gazetesine bu yapılanlar çok normal…

Misafir

hic kimse dokunulmaz deyildir,herkes istedigini yazamaz ,bu hakaret iftira ise sucuna cezasini cekmelidir..!

yeni dönem!!

Eyvah! Sözcü de fetö varsa memleket zorda demektir.arkası var mıı??

  • 1