BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84

Sokağa çıkıp 'Klitoris nedir' diye sordular

7 dakikalık klitoris filminin yönetmeni Melek Özman, "Biz böyle kentli, eğitimli, orta sınıf ve üstü kadınlar, cinselliği en çok biz biliriz zannediyoruz. Fena halde yanılıyoruz" diyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
53rizeli

bu domuzlarda utanmak diye bişey yok onun için bunlarla anladığı dilden konuşacaksın dostum...

hadi ordan

saçmalık!!!! kadın birden fazla erkekle neden yatsın ahlak diye birşey var. dinsel anlamı geçtim insanın kendine saygısı olması lazım zevk alacak diye her önüne gelenle yatılmaz kadınlık gururu denen birşey var

assivas

evet ya kadın şeyını tam öğrenmiş, allah size akıl fikir versin dunya da neler oluyor filistn ırak suriye vs ateş çemberi onlarca kişi öluyor ülkemiz de o kadar sorun varken bu zeka özürlülerin derdine bak bacağının arasını öğrenecekmiş????????????????????

nizipli

buda akp nin işidir demi la chp liler. siz alışıksınız tabi karılarınızın klitorislerini başkalarına peşkeş cekmeye..

xxx

bir avuç nemfomanyağın kendi çemberlerinde çırpınışı, bunu haber yapmaya gerek var mı?

sadia

bu okumus egitimli kadinlarin biz herseyi biliriz hali türk kadin ni bu hala getirdi. anadolu kadini cinsellik le ilgili evlilkle ilgili kadin ve anne likle ilgili cok daha bilgili ve donanimli. eskiden kizlara erkeklerle birlikde yasamiyorlardi ama erkegin dilinden anlayan kadinlarimiz tarafindan evlilik öncesi kadin olabilme konusunda bilgiler veriyorlardi. bu düzen yillarca devam etti, taaaki böyle femniztler cikana kadar. kizlarimizi kadinlarimizi koruyacaz derken zir cahillestirdiler. simdide özgürlük adina,cinselligi tenitim adina kadinlarin haysiyetleriyle oynuyorla bunda untanmadan egitim diye sunuyorlar.

ali

bastan sonra tutarsiz, bastan sona ustenci. simdiye kadar kime faydasi olmus feministlerin de simdiden sonra olacak. yorumuna katiliyorum. isim yapmaya calisan bir kadinin zirvalari...

mert

49 diplomat ve polisi 70 küsür gündür rehin olan yükselen güç, Suriye'yi de 2 bin TIR silahla dize getirmişti...

ne arar sende

soran bu kadın mı?bana sorsaydı,sizde olmayan bişey derdim:)

ucube karı

KADININ TİPE BAK ÇAY DEMLE İSİM YAPMAYA ÇALIŞAN UCUBENİN TEKİ

,.,

Ufffffffffffff

mehmet yılmaz

türk miletini ahlakzızlarştıma mücadelesi bugun araştırma şirketi kur mileti çoz bilgilerini incelemek için usa götür parayı kap:) belayı da:)

vecihi

çok yararlı bir pazar söyleşisi olmuş.çogu kadınların sıkıntısını dile getirmişler.ayşe armanı kutlarım.

  • 1