BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.409,07

Skandal! Camiler kapatılıyor imamlar sınır dışı edilecek

Avusturya'nın muhafazakâr hükümeti, dış finansman alarak ülkede faaliyet gösteren imamların sınır dışı edileceğini, yedi caminin de kapatılacağını duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 56 Adet Yorum
Misafir

sadece avurturya almanyada değil Türkiye dede cami fazlalığı var istanbuldaki her yüz camiden 10 u kapatılsın

Akil

Imamlar bizim ülkeye gelsin cami açmazlar doğru düzgün 3200 ek gösterge alırlar

Misafir

Darisi diger avrupa ulkelerinin basina... umarim onlarda en kisa zamanda uyanirlar ve bunun onune gecerler...

AK TOLGALI

AVUSTURYA KÖKENLİ KİLİSELER KAPATILSIN PAPAZLAR ŞUTLANSIN YUNANİSTANA KARŞI ALINAN GÖÇMEN KARARINA MİSİLLEME YAPIYOR KEFERE VİYANIN KAPISINA BİR DAHA DAYANIRSAK AFFETMEYİZ DEDEM KADAR MERHAMETLİ DEĞİLİM TARİH GÖSTERDİ ANLADIK HER DAİM SATIRIN PARLAK OLMALI KEFERE ANCAK BUNDAN ANLAR..GERİSİ TIRI VIRI

Misafir

aktroller nerdesiniz , bu olayıda kesin chp yapmıştır. gelin milleti aydınlatın..

hulki

Edilsin ..İmamların kimseye faydası yok.Haybeye maaş almasınlar.

Misafir

gidip adamın ülkesinde çanakkale canlandırması yapma sende, yaparsan adamda böyle yapar

Misafir

Farabi sen misin??...........

Misafir

zeynep sen misin?...........

Misafir

Kanuni zamanında Kuşattık da ne yaptık?Alabildik mi?Hezimet.Malta kuşatması hezimet.Hint seferi hezimet.Osmanlı donanması perişan oldu battı.İslam Galip mi geldi?

YU

SKANDAL TÜRKİYE YÖNETİMİNDEN Mİ?

RT

ACABA HANGİ CAMİLER DERNEKLER KAPATILIYOR?

Farabi

Adamalrin Turk korukusu genlerine islemis.Gene Viyana yi kusatacaklar diye.Amma,korkunun ecele faydasi yok,sonunda islam galip gelecektir.Ote yandanda,caminin ne isi var Canakkale canlandirmasiyla falan? Bir taraftanda bizimkiler iyice kiskirtiyor bu nazileri.

Misafir

Kim feth etmiş Viyanayı?

Misafir

Türk islam kültür cemiyeti dahi bu imamları eleştirdi.

Zeynep ( g )

Tecrübe ile sabittir ki , dünyada Türk'ten ve İslam'dan ve Türkiye 'den en çok nefret eden ülke insanı Avusturya ve Avusturyalılar'dır !! Üstelik Viyana Kuşatması sayesinde o ünlü kahveleri ve çörekleri ile tanıştıkları ve bunu açık açık söyledikleri halde ...

Misafir

seni de AKP' de .....tövbe tövbe.orucumu halel etme

YORUMcu

Yorum yapan bazı kişiler, Avusturyadaki cami ve imamlar hakkında görevleri dışında faaliyet ettikleri gerekçesi ile eleştiriler yazmış. Ama, bir kere şunun farkına varmak lazım: Türkiye'deki ve dünyanın bütün ülkelerindeki kilise veya benzeri diğer dinlerin ibadet yerlerinde de görevleri dışında hangi faaliyetlerin yürütüldüğünü de gözardı etmemek gerekir. Farzedelim ki iddia edildiği gibi Avusturyadaki camilerde de buna benzer faaliyetler var. Kendilerine gelince herşey mübah, bize gelince mesnetsizce yaptırım uyguluyorlar. İlle de tüm İslam Alemi'nin misilleme yapmasını mı istiyorlar. Çok zararlı çıkacaklardır. Merak etmeyin bu durum için, Onlara en etkili tepki papaları tarafından verilecektir. Bu işler çocuk oyuncağı değil...

Recep

12.48'de misafir rumuzuyla yorum yazan irlandalı.. "AKP merkezi mi bu yerler?" derken bile salyaların akıyor. Madem çanakkele mevzusu sadece Ak Parti mevzusu o zaman defolun lan bu ülkeden. Ak parti düşmanlığınız sizi insanlıktan çıkarmış.

Misafir

Adamlar haklı. AKP merkezi mi bu yerler?..... Camiler kışla mı?.......

emir

Yıllar önce,film icabı kayseri kalesine haç işareti olan bir bayrak asıldı.Millet ayağa kalktı.Hoşgörü istiyorsunuz ama,önce medeniliği sizden başlamalı.

BOSA KAVGA CIKARTMAYIN! RANT MESELESI

avrupa'daki camii görünümündeki mescitlerin vatandasa verdigi birsey yok. eger issiz, gücsüz isen ve birazda dini bilgin varsa. milletten para toplamak, zengin olmak icin mescit acacaksin. bu camii diye tabir edilen yerler aslinda bir oda'dan olusan mescitlerdir. iki haftada bir vatandasin önüne torba tutmak ve vatandasi gaza getirerek soymaktan baska birseye yaramiyorlar. gürültü koparmanin bir anlami yok. o mescitlerde bulunanlarin cogunun okumasi yazmasi dahi yok. sadece vatandastan para toplamak icin acilmis yerler. tr den gelen imamlarda devletten iki maas almak icin burda tr ye dönmemek icin 40 takla atiyorlar. dinde torpil olmaz ama bunlar torpilli imamlar. iki ülkenin iliskilerini germeye gerek yok.

günay can

Avrupa'daki müslümanlar arasında yayılan Radikal İslam'ın tehlikelerini falan bir kenara bırakın, herhangi bir İslam ülkesinde, hatta Türkiye'de bu camiler gibi siyasete dibine kadar bulaşmış kiliseler olsa, daha devlete gerek kalmadan "bak 155'i ararım" diyen amcalar palalarla saldırır, katliam yapar. En azından Avusturya sadece camileri kapatmakla yetinmiş.

abdülhamid

reis onlarin hepsini döver

Kenan

Avrupa'da camiler ve DİTİB adeta AKP'nin, radikal islami grupların birer örgütü ve militanı olarak görev yapıyorlar. Bu da ülkemizin itibarına büyük zararlar veriyor ve Gubetçileri de zor durumda bırakıyor.