BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08

Şeref Malkoç'tan çarpıcı Başkanlık iddiası: 20 vekil rahat...

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Şeref Malkoç, kurulun amacını ve AK Parti'nin yol haritasını Hatice Kübra Kocaoğlu'na anlattı. Malkoç, Başkanlık sistemi için AK Parti'yi destekleyecek 20 vekilin rahat bulunacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
isa çeçen

Sayın vekil bırak başkanlığıda önce yeni anayasaya odaklanın bari halk olarak senden isteğim ve acilen yeni anayasa istemek hakkım.Bunu neden isterim bilsen söz verdinmi yerine getireceksin vesselam.Ha siz siyasetçisiniz ama öbür dünyada hakkım alırım bilesiniz.

emekli

memlekette huzur dednen birşey kalmamış en asaişta ne okonomide bunun neresinde huzur

ÖZELLEŞMECİ

2 aday. 4 yıllık Başkanlık döneminin 2 yılı Bunlar için para toplayan şirketler. Kim çok para toplamışsa onun kazandığı bir SİRKET-POLİTİKACI al gülüm, ver gülüm sistemi

MİLLİ

Bütün Dünyanın BÖLGEMİZE üşüşüp, parçalama gayreti içinde türlü entrika ve provokasyonların yapıldığı zaman diliminde..Farklı fikirler, Ortak karar, İstişare, Sağ duyu fevkalade önemli. Bütün yetkiyi bir kişide toplamak, zihin kontrol ve psikolojik savaşların konuşulduğu zamanımızda tehlikeli...

OYUN

MİLLET Haziran seçimlerinde BAŞKANLIK sistemini istemediğini size söylemedi mi?! Oldu bitti'ye getirme gayretleri neden?!

Yaşar türk

Daha iki sene önceye kadar iktidarı çok sert eleştiriyordun da şimdi ne oldu? İnsanda biraz utanma olur. İki yüzlüsünüz.

Misafir

kürtler nefes alamıyordu demek tam anlamıyla kabulleniyorsunuz.pkk nın güçlenmesi bu yüzden oldu işte.Başkanlık modeli iyi hoş olabilir ama federe ve eyaletli bir döneme gebe olabilir.bunu ne kürtler ne de türkler kaldrabilir!

yusuf

bence 100 tane bile bulur malum vekiller milletten çıkmış...arpa görünce dayanamazlar....

tarık hoca

Anlamadım efendim kim demiş...Siyasi erdem ve etik kurulu üyesi mi.Afedersiniz yanlış anlamışım ...Par don nn

hasan

biraz zor dostum hayal gücünü zorlama

Hakan Ş.

Sayın RTE başkan olabilirse bunu Devlet Bahçeli'ye borçludur. Bari O'nu başkan yardımcısı falan yapsa.

Misafir

“Esad’a karşı savaşan güçlere destek veriyoruz” diyen AKP MİT TIR’ları iddialarını çürütecek bir kanıt ortaya koyamadı, Türkmenlere yapılan katliamda birinci dereceden sorumlu olduğu ifade ediliyor............

Misafir

Kundaklı Kafalarda Ne Değişti_______________________Yıl 1996... 28 Haziran’da Refahyol Hükümeti kuruldu Keyfimiz yerinde. Derken İsmail Kahraman Kültür Bakanı oldu.

  • 1