BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.295,61

Selahattin Demirtaş cezaevinde çekildi TRT'de yayımlandı

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, TRT'de yayımlanan seçim konuşmasında yine AK Parti'yi suçladı. Partililere oylarını vererek sandıklara sahip çıkma çağrısında bulunan Demirtaş, baskılara boyun eğmeyeceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
MARŞANDİZ

FETÖ VE PKK NIN ÇIKIŞLARI AYNI YILLARA DAYANIYOR FETÖ NATO CIA PENTAGON ORTAKLIĞI HATTA "YEŞİL" RENKLİ ÜRÜRNÜ PKK AYNI LABORATUVARIN "KIZIL" RENKLİ ÜRÜNÜ-FETÖ TEMİZLENDİKÇE PKK DA ERİYOR TÜKENİYOR ORDUDAN TEMİZLENEN FETÖ PKK NIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLDUĞU NASILDA KABAK GİBİ ÇIKIYOR.HER İKİSİDE TIPKI IŞİD-TALİBAN-VE DİĞER SÖZDE MARKSİST ÖRGÜTLER GİBİ ""CIA-MOSSAD"" İMALATI NET NET ÇOK NET KÖR OLSAN KALBİNLE ANLARSIN HA CENAZEYSEN ANLAMAZSIN BOYUT FARKI VAR DOĞAL OLARAK

Misafir

ezilenlerin hukukunu bingöl 33 şehit-başbağlar 24 şehit-aktütün-licenin kenevir tarlasında-kandilin mağarasında alacak biz o hukuku şimdi ders olarak veririk gardaş

dana

O bir başkan, ezilenlerin, ötekileştirilenlerin adayı, başa gelince hepsinin hakkını ve hukukunu garanti altına alacak. Güven veren tek adam Demirtaş.

misafir

bu ülke olan demokrasi düyanın hiç bir ülkesinde yok terör suçlusu biri bile cumhurbaşkanı adayı olabiliyor.seloda çıkmış bol keseden sallıyor selo bu halk sana meclisten onları temsil edesin diye oy verip 80 millet vekili senin liderliğinde meclise gönderdi siz ne yaptınız arkanızı terör örgütlerini dayadıgınızı söylediniz ne yaptın halkı isyana teşvik edip 53 insanın katili oldun ne yaptınız millet hdp vekili özel otomobiliyle terör örgütüne salah götürüken yakalandı selo terör örgütünün emir eri gibi çalıştın onlardan yalimat aldın bir ayağınız kandildeydi buna rağmen siyaset yatırıyorsa bu ülke sana bu ülkede sınırsız bir demokrasi var demektir.bu faliyetleri avrupa ülkelerinde birinde yapsaydın çoktan fişini çekmişlerdi hapiste.selo kürdün türkle türkün kürtle bir sorunu yok sorun pkk terörü ve onun meclisteki uzantısı hdp inşallah kürtler gerkli dersi vereceklerdir size .kürtlerin mecliste temsilcilerinin olması lazım ama teröristle iç içe olan sizler değil.

Misafir

Kimse zorlamiyor. Begenmiyorsan cek git.

Misafir

Bu devlete yazıklar olsun

Selim Aktas

Selo Selo suruc olaylari hangi demokrasiye, hangi kardeslige hangi barisa dayandirdin? Söyle bakalim bu olaylarda senin parmaginin olmadigini?

misafir

konuşurken Al bayrağımızı yanına koymasaydınız bari. adamın yanına (Börüne) İsrail ve abd bayrağı koysaydınız daha da yakışırdı.

Misafir

adamin kanuni hakki tabiki kullanacak aday olmussa tv lerede cikacak kizmayin, siz kizdikca adam citayi yukseltiyor

CHP

Bir katil sevicinin, terör örgütünün siyasi lideri CB yapılamaz... Bu adamın yeri terörden hüküm giymektir.

astr

ak parti olmasa meclise girebilir miydiniz? nankörsünüz, atıp tutuyorsunuz utanmazlar...

Kazanacagiz

Seninleyiz baskanim

Helal olsun

1 oy hdp 1 oy demirtasa

Özgür

Ben bunlar kadar yüzsüz,arsız,hayin görmedim ne versen 1 fazlasını istiyorlar zamanında özgürlük verdilerde ne oldu.Çukur şiyaseti yapacağınıza özgürlüklerinize sahip çıksaydınız.Vekilleriniz ben oramı buramı pkk,ypk yasladım diyeceğinize adam gibi şiyaset yapsaydınız.İnşallah içerden çıkamazsın

Misafir

oyum bu sefer sana selahattin bey gercekten haksızlıga ugradıgnızı goruyorum

hakan

20 yıl sana az gelir, teröristler müebbet hapis yatmalı

  • 1