BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28

Seçimleri bilen Adil Gür açıkladı meğer yüzde 2.1 oy

1 Kasım seçim sonuçlarını en yakın bilen A&G Araştırma’nın sahibi Adil Gür, seçime ilişkin ilginç değerlendirmelerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

doğru dersin de chp'nin hdp'ye oyu gitmemiş miydi? O oy geri geldi. Ak partiden de chp'ye giden oylar geri geldi. Mesele bu..

Ziya Mestan

eğer bir CHP li akp ye oy verıyorsa onlar CHP lı olamaz bu haberın astı astarı yok CHP nın zaten %25 kemık oyu var.AKP nın oylarının %3 u Guneydogudan ve dıger yerlerden HDP den yuzde 5 veya 6 sıda MHP den geldı.Yenı oy kullanan ve kararsız kucuk bır secmen kıtlesınden aldıkları oylarla %49.5 ugu buldular:Adıl Gur yanılıyor olma zoyle sey.

Reis H.

AKP'yi ayakta tutan Devlet Bahçeli'dir. Yoksa AKP'nin hiç bir başarısı yoktur. Dindarlara bir hayrı yoktur. Türk Milletine bir hayrı yoktur. Eğitim ve ekonomi iflas etmiştir. Bütün devlet kuruluşları yabancılara satılmıştır. Suriye karıştırılmış ne biçim mültecilikse etrafta Suriyelilerden geçilmez olmuştur. Devlet kurumları çürümüşlük ve kokuşmuşluk içindedir.

Misafir

Öyle olması gerekiyor, çünkü başka türlü hiç bir hesaplama tutmuyor. Kesin sonuçlar açıklanmadan ve açıklanmadığı için incelenemeden böyle açıklamalar yapılması de pek doğru değil. Önce sonuçlar görülmeli. Konuşabilmek için çok erken.

recep

Diyarbakır'da MHP'liyim demek hiç de zor değil. Ama Ak Partiliyim dersen ölümün için yeter!

  • 1