BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.404,86

Savcılıktan Cübbeli Ahmet Hoca için flaş karar

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sosyal medyada yer alan bir videosunda satrança ilişkin söylediği sözler için takipsizlik kararı verildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
orhan bor

Kandil günlerinin minarelere kandil asılmasıyla kutlanması padişah dönemlerinde ortaya çıkmıştır. Kutsal sayılan gün Kadir Gecesi'dir. Bunun dışında, Ramazan ayının tamamıdır. Oruç günü her ne olursa olsun yeme-içmeden kesilmek, insanlara iyi davranmak, kötü söz söylememek gerekir. Cübbeli Ahmet Hoca denilen kişi ise, kendini bilgin zanneden, bildiğini zannetiğini Diyanet İşleri Bakanlığı'ndan aktaran, Diyanet İşleri Bakanlığı'nın da dinden bi' haber olduğu açıkça ortadadır! Hem Cübbeli Ahmet Hoca, hem de Diyanet İşleri Bakanlığı Kuran'ı göz önüne almayıp, sadece kendi teorileriyle hareket edenlerdir. Tıpkı Peygamberimiz'in Kıyamet günü Allah'a şikayet edeceği gibi "O gün Rasûl de, “Ya Rabbi,” der, “benim halkım bu Kur’ân’a hiç değer vermedi ve onu arkasına attı.” Kuran-ı Kerim/Furkan/30

İ LAHİ ADALET!!!

BAKALIM KİMLER KİMLER KONUŞACAK ŞİMDİ,KİMİNE HÜRRİYET,KİMİNE KODES.TAKDİRİ İLAHİ Mİ DEĞİL.

TAKİPSİZLİK NE Kİ??

İYİ BAKALIM KİMLERE YOL AÇILACAK,BU MEMLEKETİN YARISIDA HAİN ÇIKTI ZATEN.GÜZEL GÜNLER YAKIN MI DIR.???

Misafir

helal olsun hocama cok dogru soyluyor Allahın kitabını okuma zikir ve tefekkur etme 90 dakika mac izle 2 saat dizi film izle 1 saat santranç oyna ondan sonra ben muslumanım dedem hafız babam hacı ayakları yap Allahı zikretmekten alıkoyan herşey haramdır Yaşasın şeriat

madem öyle gelin böyle

islamın i sini bilmezler , yaratılış gayelerini , dünyaya ne için , niye , niçin geldiklerini bilmezler , Allah ın kullarına emir ve yasaklarını bilmezler ama din alimi gibi konuşurlar. içinde Allah ın zikri olmayan her şey boş ve eğlencedir. demiş peygamber. sadece erkeğin hanımıyla geçirdiği vakti , yüzme öğrenmeyi , ok atıp ata binmeyi öğrenmeyi hariç tutmuş. nihayetinde saatlerce kafa patlattığın şey oyundan ibaret. akıl zeka hafıza Allah vergisidir. oyun oynamakla artmaz katlanmaz. o harcadığın mesai ile yalnız o oyunu iyi oynarsın o zamanı ayırdığın işi iyi yaparsın. satranc zeka arttırıyorsa kasparov karpov zeka küpü o zaman ? ne vermişler rusyaya ? ne kazandırmışlar ? ne icat etmişler ? hava gazııı. boş boş konusun durun. cübbelide işinde uzman susun itaat edin. aklınıza mantığınıza yatmayan aklınızın almadığı konular hakkında konusmayın.

Misafir

Düşünce özgürlüğü bu savcılık kararı kalkmalı din adına uyaran biri böyle olmamalı burası Müslümanların yaşadığı bir ülke, söylediklerinde çok aykırı insanları birbirine düşürecek bir şeyler yok

Misafir

CÜPPELİ'nin ne dediğinin zerre kadar önemi yok benim için. Ancak sakızın orucu bozmadığını öğreten hocamın da satranç günah dendiğinde, kandil diye bir gece yok dendiğinde doğrumu yanlış mı bizi aydınlatmasını beklerim. Bu konularda konuşma polemiğe girme sonra al YÖK üyeliğini.

Farklı Bakış

AKP hala akıllanmadı. İKTİDARDA KALACAĞIM DİYE FETOYA DEVLETİ TESLİM ETTİ. ŞİMDİ FETODAN KURTULACAĞIM DİYE BAŞKA TARİKATLARDAN MEDET UMMAYA BAŞLADI. Yapmayın birkaç yıl sonra bunlarda palazlanıp devleti ben yöneteyim diyecekler.

misafir

ifade özgürlüğümü kullanıyorum cübbeli nin televizyona çıkmaması gerekiyor sakallı insanları sevmiyorum

Misafir

ihsan bey hiç satranç ne gördünüz mü? :)

Misafir

şeriat getirilince daha çok duyacağız bundan böyle laflar. taş devrine nasıl dönülür bu adamdan öğrenilir..

cübbeli haldun

ifade özgürlüğümü kullanmak istiyorum,cübbeli ahmetin sohbetlerini izlemek ve dinlemek haramdır,bizzat sohbetin verildiği yerde bulunmak ise domuz eti yemiş gibi günahtır,her iki durumda da cehennemlik olunur.

Misafir

satranç;zekayı açar,geliştirir.insanların zekalarını açmak,geliştirmek istemiyorlar galiba.dumura uğratılmış zeka, işlerine mi geliyor,acaba?

Misafir

KENDİNİ TANRI YERİNE KOYUP HÜKÜM VEREN BU ZAVALLIYI ALLAH ISLAH ETSİN DEMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİR ŞEY YOK. EY MÜSLÜMANLAR KURANDAN BAŞKA YOL YOKTUR O NE GÜZEL SÖZLERDİR.

ihsan

cübbeli islam dışında bir şey söylemez keşke bitin din adamları onun gibi olsa

Misafir

TÜRKİYEDEKİ HOCALAR KADAR CEHALET VE CAHİL HURAFİCİ HOCA DÜNYANIN HİÇ BİR MEMLEKETİNİN HİÇ BİR ÜCRA KÖŞESİNDE YOKTUR YAZIK..HOCALIK BU DEĞİLDİR KUR'AN DA OLMAYAN KENDİ GÖRÜŞLERİNİ DİNE MAL ETMEK GÜNAHTIR

  • 1