BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.438,27

Şaka gibi! Rusya oyun fotoğraflarını mı servis etti?

Rusya'nın DEAŞ'lılara ait olduğunu öne sürdüğü insansız hava aracıyla çekilmiş fotoğrafların bilgisayar oyununa ait olduğu ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

niye işidin görüntülenmesini istemiyorsunuz?herkez memnun işid belası elini kolunu sallayarak abd korumasında çoluk çoçuk türkiyeye kimseye yakalanmadan hiç bir polise askere rastlamadan ülkeye giriş yaptılar. konya belediyesi bmc tahsis etmiş suçmu?

Misafir

Neden garip ki ? Bu ülkede A-haber Teröristlerin vurulma anı diye bilgisayar oyunu görüntüsünü haber yapmadı mı ? Sahtekarlığın ortak dil paydası yalancılıktır.

Misafir

Türkün Türk dostu da olmuyor. Bence bizim dostluk kavramımızda bir sıkıntı var. Neden insanların çıkarı oluşu bizi rahatsız ediyor? Biz neden her olaya çıkarsız yaklaşan adalet emsali sanıyoruz kendimizi? Yaratan onların içine kötülük, art niyet koyup dünyaya gönderdiyse Yaratanın adaletinden nasıl bahsederiz? Geçin bunları artık..

Misafir

İhanetin her türlüsünü bekleyin Türkün türkten başka dostu olmadığını da bilin Allah gönerdiği Kuran-ı keriminde ne diyor HIRISTİYAN ve MUSEVİ leri dost edinmeyiniz yaratan onların hamurunda ne olduğunu bilmiyormu

  • 1