BIST 9.755
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,06

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'ndan iddialı açıklama

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde bir aday çıkaracağız ve Allah'ın izniyle de inanıyoruz ki samimi olarak bu aday, kazanacak" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Karahmanoglu kadar yurekli olamadı bagceli

hakan

saygı duyuyorum kendilerini severim lakin bir hususa dikkat çekmek isterim. bu siyasettir neticede. soru sormak hakkımız. saadet partisine giden oylardan dolayı, akp+mhp açık koalisyonuna karşı chp+hdpkk gizli ittifakı kazanırsa, saadet partisi sevinecek mi?

metin

Ben inanıyorum ve destekliyecegim milli görüş doğru olandır

Misafir

sen ruya görmeye devam et dün mecliste bayan vekilinizi kapı dışarı atanlarla ne çabuk dost oldunuz.şimdi bunları bilen birisi sizin destekleyeceğiniz adaya neden oy versin.

Vatandaşın birisi

%1 oy alan SP aday çıkarma cesareti gösteriyor ama %10 12 bandinda oyumuz var diyen bahçeli cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağız aday olmayacak burda önemli olan SP nin ideoloji ve davasi olduğu için SOnun varolması gerekiyor diyen bir lideri varken ideolojisi ve davası olan Bahçelinin MHPyi yok sayması bu bile Bahçelinin dava adamı olmadığına kanıt degilmidir ben söylüyorum bahçeli MHPnin içine sizdirilmis Ajandir bunu Alparslan Türkeş mektubunda söylüyor Bahçelinin AJAN olduğunu vurguluyor ve dikkat edin buna karşı diyor

ÖRNEK ALINSIN

VALLA KARAMOLLAOĞLU DOĞRULARI SÖYLÜYOR,HİÇ DE AKP YE YANAŞMADI,BAHÇELİYE KAPAK OLSUN.

öncevatan

Merak ediyorum saadet tabanı bu adamı gerçekten tkıyormu?

mniksek

KARMOLLAOĞLU, MERÇE SÖYLE KONUŞTUĞNU KENDİN İNANIYORMUSUN...

Misafir

En azından bir hedefi var bahçeli gibi cesaretsiz değil helal olsun

  • 1