BIST 9.936
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.449,45

Rusya'dan çok sert çıkış: 'Devlet kurmaya çalışıyorlar!'

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin Suriye politikasını sert sözlerle eleştirdi. Lavrov, “ABD’nin adımları daha çok Suriye topraklarının büyük bölümünde, Fırat Nehri’nin doğu yakasından Irak sınırına kadar bir bölümde devlet benzeri bir yapı oluşturma yolunda ilerliyor” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Haluk Bilgi

40 senedir bildiğimiz ve hatta bayatlamış vede küflenmiş bu haberi Moskova tekrar ısıtıp Dünyaya yeni duyuruyor. Abdnin bir Terör Devleti kuracağını bütün Dünya biliyor zaten!

Cemolokko

Günaydın moskova. O değil de siz buna karşı Türkiye ye daha fazla nasıl yardımcı olabilirsiniz bunları duymak isteriz 👍

misafir

terörist ülke abd ortadoğuda kan ve göz yaşı olsun istiyor o nedenle ortadoğudaki tüm terör örgütlerinin kurucusu ve finanssörüdür terörist devlet abd devlet olma vasfını itirmiştir .türkiye terörist ülke abd ile tüm ilişkilerini kesmelidir.

Vasfi

Moskof ayısı sendede bir sürü kürtler gibi etnik grup var.mesela çecenler.akilli ol.sen ülken içinde bölünme olsun isyermisin

mergen

olayın farkındayizki oradayız geziye gitmiş gibi halimizmi var.

Misafir

BBC Türkçe’nin aktardığına göre; Tayyip Elinde Türkiye'nin "Kuzeybatı Suriye'de Kürt güçlerine karşı giriştiği operasyonun yeterince istikrarsızlaştırıcı" olduğu savunulurken, ABD'li siyasetçilerin şimdi, işler daha da kötüleşmeden Türkiye'ye karşı net ve sert bir tutum takınmalı" denildi.

  • 1