BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12

Rusya açıkladı: Türkiye tatbikata katılacak

Türkiye'nin Rusya Büyükelçiliği askeri ataşe temsilcileri "Vostok-2018" tatbikatlarına katılacak. Moskova basınına konuşan Rus temsilci "Türkiye Büyükelçiliği Askeri Ataşesi temsilcilerinden oluşan bir heyet gözlemci olarak katılacak" dedi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

ülkeler arasında dostluk kavramı yanlış bir kavramdır. Dostluk olmaz. Her ülkenin kendi lehine çıkar ilişkileri olur. Ülkenin çıkarı neredeyse orası ile bağ kurulur. Çıkar devam ettiği sürece de devam eder. Yarın başka bir ülke ile başka bir konuda da yan yana durabilirsin. Bizim bu dostluk kavramı yüzünden başımıza gelmeyen kalmamış. ÜLKELER bireysel insanlar gibi düşünüp hareket edemez. ÜLKELERDE DOSTLUK OLMAZ. ÇIKAR İLİŞKİSİ OLUR.

Misafir

Abd yi gördük yıllardır plan program içindelermiş dostmuydu abd ? Türkiye artık eskisi gibi değil işini yürütecek dur demesinide bilecek öyle yok bizde biliyoruz gavurdan dost olmayacağını herkese çıkarlarımız doğrultusunda yaklaşacağımız günlerden geçiyoruz bundan sonra böyle .

Misafir

amerikadan mı olur ? ingiltere ? fransa ? yunanistan? almanya ? hangisinden dost olur ? ülke çıkarın nerdeyse orda olacaksın.

adalet

Eski düşman dost oldu aferin size. Ayı dan post Rus’tan dost olmaz.

MİSAFİR

MİSAFİR OLARAK KATILACAKMIŞIZ ..OLUR BAŞ ÜSTÜNE ..

Misafir

Türkiye nato ülkesi katılamaz sadece konuşmak ve kötülemek için boş konusuyosun

Misafir

Zambia'da gözlemci olarak katılacak

Misafir

Büyükelçilik temsilcisi bu işlerine Karışmaz!..... YORUM : Türkiye ancak gözlemci olur!...

  • 1