BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.425,79

Rus yazar Dugin'den 15 Temmuz'la ilgili çarpıcı sözler!

15 temmuz darbe girişimini bir gün önceden haber veren Rus yazar Alexandr Dugin, 15 Temmuz'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dugin, “15 Temmuz darbe teşebbüsü başarılı olsaydı Türkiye’de iç savaş çıkardı. 15 Temmuz’un gerçek kahramanları Türk halkıdır” ifadesini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 38 Adet Yorum
Misafir

Biraz güçlenenlerin darbe yaptığı ülkemiz 1960 tan beri çok darbeler gördü!Darbelerde düzen değişti!

Pehhh

Birisi demiş Rusya bize haber vermedi ye versin boğazları ele geçirmenin derdindeler

SİVAS

ELİN RUSU BİLİYORDA KILIÇDAROĞLU HALA İNKAR EDİYOR KORKAK DARBEDEN KAÇAN SİYASET AYIBI?

Misafir

Sayın Dugin Danışman siz Hain Darbeyi günler Hata Aylar önceden biliyorsunuz,bize haber veriyorsunuz ala.........acaba bizim kurumlarımız hükumetimiz bu Ülkede bostan korkuluğu muydu diye soruyorum, el cevep sorarsan polis gelir kapına dayanır.

Misafir

bizdekiler bizans patentli karanlık aydınlar kardeşim neden anlamak istesin hayatlarını dünyalarını bir çırpıda yıkacak gerçeği bilerek kasıtla inatla ısrarla inkar edecek tek çare kendilerini KANDIRMAK

ATTİLA

Türkün Türk'ten başka dostu hiç olmadı. Sınırlarında sorun varsa genişlet. Ya büyürsün yada çiğ çiğ yerler

Misafir

darbeyi kimin yaptığı değil kimin lehe çevirdiği ve kullandığıdır...kapişş

Misafir

darbecilerin tamamı ABD nin emir eri 12 eylülde ABN başkanı CARTER a bizim çocuklar işi başardı lafı meşhurdur

Misafir

darbelerin istinasız tümü ABD kaynaklıdır USA türkiye yi natoya girdiği günden beri uydu olarak görmüş rusya ya karşı koruma bahanesiyle müstemleke haline getirmiştir en başta ingilizlerin gidiminde olan ülke sonra ABD ya pas edilmiştir anlandınmı arkadaşım

Kahraman Kenan

12 eylül le diğerleri farklı. 12 eylül de halkın can güvenliği 0 dı.herkesin canı tehlikedeydi.siyasiler birbiriyle kavgaliydi..olayların önlenmesi mümkün değildi. 12 eylül hariç diğerleri halka zarar verdi.15 temmuz tamamen vatanı parçalamak üzerine kurulu bir hain hareketidir.

CAN CANMIŞ

BUNLAR NERENİN BEY YA-- BEYLER BEYİ KANA KAN İSTİYOR KİMİ KANDIRIYOR KİMLERİ GAZA GETİRMEK İSTİYOR AKLILI APTAL BEY.

TEZAT BALABAN

BALABAN BEY- CİĞİ AT GÖZLÜGÜNÜ ÇIKAR BİLEREK ÇAMURA YATMA O KÖPRÜLERİN ALTINDAN ÇOK SULA AKTI GEÇ SEN BUNLARI BU AYKLARI . TEZAT. OLAN KONTUROLLU KEMALİN BAŞDANIŞMANLARI NERDE. YOLLARI YILLARI NEREDE NASIL NEDEN BİRLEŞTİ KESİŞTİ.

Misafir

ee peki erdoğan natoya gezmeyemi gitii trampla çak yaparak...

VATANDAŞ

BİRİLERİ HALA DARBEYİ AKP YAPTI DESİN ELİN GAVURU ANLADI BİZİM HDP Yİ BARAJ ATLATANLAR ANLAMADI.

Misafir

fetöün peşine takılan kimdi.dahasını yazmaya bile gerek yok ..sudan mudan mısır filan falan ..........neyse...

nihat

on beş temmuz darbesinin mimarı abd dir 1980 yılında iranda humeyni ile devreye sokulan aşırı dinci yönetim ile Türkiye de fetö ile devreye kokulmuştur,ama burdaki fark sayın cumhurbaşkanımız ve yetişmiş insanlarımız sayesinde onların durumu 15-20 aralıkta meydana çıkınca gerekli önlemler hızla alınmıştır,ayrıca önceki darbelerdende insanlarımız çok çektigiiçin hemen tepki vererek karşı durmuşlardır.

Misafir

MAL MARTAVAL peki bu adam ne söylüyo darbeyi hutu kabilesimi yaptı diyo töbe estağfurullah

Cahil

Ruslar Türke değil çıkarına bakar.15 temmuzu nato yaptı.

Lili

Tamam da bu hainler binlerce kişi. Bunlar cemaat zarar gelmez diye düşündüler. Sonuç ortada. Ak Partili fetulahsever kişileri umarım kovar.vekil pazarligina kadar iş gitmişti.uyanamadik kandirildik aldatildik mecliste ve halktan aldıkları yetkiyle bari milli Görüşçü veya ülkücü koysaydiniz devletede üzerimize bomba yağmasaydı. Ne masummuş ak.erbakanı kandiramamislardi.

Misafir

Türkiye' nin altın rezervini İngiliz Bankaları' na bu hükumet taşımadı mı? Türk halkının dostu kim çok iyi görülüyor!

hakkı

elin rusu dönen dolabı anlıyor, çözümlüyor ama bizdeki IQ su vücut ısısının altında olan süper aydın insanlarımız darbeye tiyatro diyorlar. eğer bu darbe gerçekleşse idi ilk kazık sizlere girecekti sonra diğerlerine sıra gelecekti. bakın iran devrimi ülkede laikler bile humeyniye destek verdiler sonra irandan TÜRKİYE CUMHURİYETİNE kaçıp sığınıp canlarını zor kurtardılar ve halen TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olarak yaşıyor bu insanlar. biraz akıl ve izan yeterli. evet biliyoruz REİSİ sevmiyorsunuz, ama bu nefret vatan hainleriyle iş birliği yapacak kadar olmamalı.

dert-45

CEHAPE marjinal grupların yuvası haline geldiği herkes görmüyor mu? CHP nin yaptığı yanlışları başka bir parti yapsaydı kıyamet koparırılardı

Misafir

50 yıldır teröristlerin arka bahçesinde siyaset yapan kim.

kemal-çap

Esas karanlık güçlelrle iş tutan CEHAPE dir çok gödük, kimi kandırıyorsunuz, Sözde ADALET adı altında bütün MARJİNAL grupları peşine takan kasetçi Kemal vatanın dibine kibrit suyu döküyordu

Misafir

tacı dspli ecevit yaptı uyan uyan kardeş...