BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.490,36

Reuters duyurdu! Rusya'dan Türkiye'ye büyük şok

Uluslararası haber ajansı Reuters'ın iddiasına göre, Rusya, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG ile anlaşarak, bu ülkenin kuzeyinde üs kuruyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

ben bu internet haber'in ne yapmaya çalıştığını, nasıl bir gazete olduğunu anlayamıyorum. Bir nalına vuruyor bir mıhına vuruyor

Mehmet Bacacı

Bu ülke mi ?? (Uluslararası haber ajansı Reuters'ın iddiasına göre, Rusya, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG ile anlaşarak, bu ülkenin kuzeyinde üs kuruyor.)

Abdi

"Yolumuz BOP'a düştü hazin hazin ağlar gönül" diye bir türkü vardı galiba.

Misafir

dostlarımız yapmaz öyle bir şey, hem bizden habersiz ortadoğuda kuş uçamaz

BARZANİ DE BAYRAĞI ÇEKTİ.

YA SÖYLÜYORUZ PUTİN BU PLANLARI HAZIR,YERİ GELDİKÇE UYGULUYOR.BİZ ORALARDA TELEF OLMAKLA KALDIK,

misafir

inanmayın evet deyin tüm dünya bize düşman hatta bizden korkuyorlar . putin erdoğanın dostudur yanlış yapmaz erdoğan var ekmek var hayat var yaşamaK var erdoğan yok türkiye yok Allah oy verenlerden alsın ömürlerini erdoğana versin

KARATAŞ

herhangi bir yaptırım olacakmı mümkün degil neden ortagımız natoyla bile nizalı duruma gelmişiz.arapla kavga et rusla kavga et avrupayla amerikayla kavga et sana kim sahip çıkacak kaldımı dostun maalesef.hal böyle olunca kim ne yaparsa yapsın konuşmaktan ileri gidemezsin.

Misafir

Eyyyyy putin, akilli ol aklini aliriz

sar melek

ee yine kandırıldı türkiyeyi yöentenler ey devletlülerim lütfen bu millete güvenin lüğtfen yaptığınız yanlışları söyleyin her ne yanlış yaptıysanız dönün devletin parasını geri ödeyin sonra yüzünüz ak bir şekilde çıkın yandaşlara danışmanlara salatanata şatafata harcanan paralaır misliyle geri ödeyin ceremelerini çekin.

Farabi

Amik Ovasinda bu kefereleri yenecegiz insallah.

Misafir

Evet bundan sonra terörist Kürtfobiklerin defteri dürülecek, hesaplar bozuldu, bozulacak. Isis ve benzer terörist örgüt ve devletleri Kürtler, Ruslar ve tüm demokratik ülkeler sonuna kadar süpürmeli.

Yazık!

Akp maalesef dış politika da ülkemizi rezil rüsva etti.yazıklar olsun ülkemizi bu hale getirenlere.

Misafir

Avrupa liderlerine hakaret ve tehditler sonucu Türkiye tarihinin en büyük itibar yitirmesiyle birlikte kara komedi haline geldi. Tayyip, Putini de tehdit etsin tamam olur hah ha.

Misafir

Böyyük lideriniz daha yeni Rusya liderine YPG ile ilgili taleplerini söylemedi mi, ne oldu? Böyyük liderinizde eyy Putin diyecek yürek varsa buyursun.

Kürt

Daha bu lelesi bir de lolosu var Kürtfobikler.

Misafir

Bu pkk ile uzantılarının nesi var ki bunlar paylaşılamıyor bir bakıyorsun ABD diğer tarafta Rusya bu Rusya ile ABD birlikmi desek bu birliklik kedi ile köpeğin birlikteliğini benzer eninde sonunda kapışırlar, Rusya böyle yaparak ABD nin kanadını kırıp burda dışardamı bırakmak istiyor senden önce biz varız sen kimsinmi diyor yoksa birilerine hizmetmi ediyor desek Ruslar başkalarına hizmet edecek bir yapıya sahip değiller yani onlar hizmet etmezler ettirirler,bu pkk ve pyd büyümesi bu coğrafya için bir tehlike

sinsi düşmanm

kiminle kucaklaşsak bize geçirmeye çalışıyor hemen. rusyanın sinsi bir planı var. yüzümüze gülüyorlar arkamızı döner dönmez aleyhimizde iş çeviriyorlar.

Tarih boyunca, Türkiye devleti hiç bu kadar aciz bir duruma düşmedi, düşürülmedi… Çevremizde tek dost devlet kalmadı. Dost devlet kalmayınca ticari ilişkiler de kalmadı. Esnaf perişan, işadamları perişan… Alan yok, satan yok… Ticaret yok.

Vella Tilla

He yaaaaaaaaaaa!... Tayyip başkan olsaydı Türkiye Güçlü olurdu... Buna cesaret edemezlerdi!.. Yaaaa!.

Misafir

başkanım sen çok yaşa herşeyi bilen başkan ne gerek var dışişlerine

misafir

Yok ya biz her önümüze gelene höt höt dersek böylece ayının kucağına oturmaktan başka çaremiz kalmaz oda evire çevire bizi bildiği gibi yapar. Üç beş oy uğruna düştüğümüz hale bak.

Misifir

Lenin, Stalin ruhu hotrladı diye bir ayar çeksene? Yiyor mu? Sonra özür dilemek zorunda kalırsın değil mi?

Misafir

İster Sultan, padişah özentisi ister diktatör' bozuntusu deyin Korku Panik var!............... Meral Akşener'in Niğde'de yapacağı toplantı valilik kararıyla yasaklandı.

Misafir

TAYYİP ve AKP ELİNDE TÜRKİYE ŞAMAR OĞLANINA DÖNDÜ… Gelen vuruyor, giden vuruyor…

Gerçekçi İnsan

ABD, AB, Suriye, FETÖ falan derken Rusya da kandırmış AKP'yi.. Hem herkes kandırıyor hem de gel tek adam olsun diyorsun.. Ülke elden gider vallahi..

  • 1