BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.428,24

Referandum tarihi kesinleşti son dakika haberi gözler YSK'da

Referandum tarihi 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anayasa teklifini onaylaması sonrası referandum tarihi kesinleşti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

adam 16 sı dedi ysk emrin olur dedi tek adamlık bu işte kimse itiraz edemez

Farklı Bakış

Tarih tekerrür mü ediyor. 16 Nisan 1979 HUMEYNİ İRAN İSLAM CUMHURİYETİNİ KURDU. Hani RT Cumhuriyetten vazgeçmem diyor ya İRAN'da Çin'de Cumhuriyet. AKP ve BAHÇELİ'nin amacıda TÜRK ILIMLI İSLAM CUMHURİYETİNİ KURMAK. GELECEĞİMİZ İÇİN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HAYIR.

Misafir

sözde darbe senaryosunu izleyip salya sümük sağa sola saldıranlar, hayır diyen teröristtir haindir fetöcüdür diyen birilerinin arkasından gidenler. Unutmayınki bu ülkeye canını vermiş şehit yakınları vardır hayır diyecek, cephede hala savaşan vardır hayır diyecek onlar şimdi hainmi? Bugün evet derseniz size yarın evetmi hayırmı diyye bir daha sorulmayacak

Misafir

Milletin malı olan yüzlerce kurum satılırken, insanların çalışması için bir tek işletme açılmazken, iç dış borç inanılmaza varmışken, tek adamla yönetilen diğer ülkeler gibi olmamak çoğulcu parlemento için, Cumhuriyet için, demokrasi için, içeri tıkılan yüzlerce tsk.lı, gazeteci, suçsuz insanlar için milyar kere HAYIR.

KIRSEHİRLİ

MEMLEKETİMİZE VATANIMIZA BAYRAĞIMIZA BÜYÜK TÜRK MİLLETİNE HAYIRlı OLUR İNŞALLAH (her şerde bile bir HAYIR vardır)

memocan

Allahım sen 16 Nisan 2017 yi AKP ve ona oy verecekleri sonu olacak şekilde ayarla Amin

  • 1