BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.515,69

"Vali torpilli" eşten istifa açıklaması

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş'ın göreve başladıktan kısa bir süre sonra il müdür yardımcılığı görevine başlayan Seval Aktaş, gelen tepkiler üzerine görevinden istifa etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Ali

Eger medyaya yansimamis gorunmemis olsaydi,vatan millet derdi oldugunu soyleyenler boyle bi atamayi normal karsilayacaklardi.bunlar hain bunungivi milletin parasini menfaatlerine harcayan herkes hain!

Misafir

çankırı valisi hamdi bilge aktaş'ın eşi seval aktaş, il milli eğitim müdür yardımcılığı görevinden istifa etmiş. "devletimiz için canımızı ortaya koymuş insanlarız" diyen seval aktaş ,"hükümetimize bir zarar gelmesin" diye eklemiş.devlet-hükümet,zarar marar filan derken acaba torpille üst göreve atanmayı nasıl akıl etmiş?madem devlet-hükümet meselesi idi.madem zarardan korkuyorlardı,niçin torpilli atama yapıldı?

Misafir

Çalışmak???Günümüz Türkiye'sinde çalışmayı beceren insanlar olduğumuza ne kadar inanıyorsunuz?Tembel bireyler olduk

Hakkı ARAR

Vali eşi istifa etmiş. Haydi AKP idarecileri sizlerin de liyakatsiz ve kariyersiz olarak göreve getirilen yakınlarınız da istifa etmeli ya da soruşturmayla görevden alınmalılar.

ali

internet haber biraz değil fazla abartılı yazıyorsun başlığı ne demek vali torpilli eş diye.sizler değilmisiniz bu medya değilmi.işleri abartan bilip bilmeden başlık yazma.hadi bunuda yayınlasana.vali beyin eşi öğretmen biryerde çalışacak.hiçmi milletvekillerinden bakanlardan eşi çalışan yok.

ali

en doğru kararı vermişsiniz tebrikler.şimdiye kdar çalışmışsınız bir emeğiniz var.insanoğlu anlamaz.

Misafir

Valinin de derhal gorevden kovulması gerekir.kamuoyu baskısı olmazsa sesini cikarmayacakti.15 senedir idarecilik yapiyormusta ogretmenligi unutmusta vs.vs. Nepotizm yani yakınlarına ayricalık yapan birinin kamu görevinde bir dakika durmamasi lazım.benim tahminim ilk kararnamede gider zaten ilk valiligiymis.ReisiCumhurun bu tip seylere asla musade etmeyecegini düşünüyorum

Cemal

Acilen khk ile 11 üye aciga alinmali ve sorusturma baslatilmalidir

vatandaş

Yahu size de yararanmiyorki,Daha ne yapsın istifa etmiş ve gerekçesini de güzelce anlatmış.Koltuğa yapışmış nice vurdum duymazlar var.Hergün Gazeteler kim kimin yakınını torpille atadığını çarçaf çarçak yazıyor niye sesiniz çıkmıyor.Vala ben helal olsun derim.

Misafir

tabi tabi tabi tabi tabi tabi

Misafir

Millet ses çıkarmasa istafa falan etmiyecektin ama hanım efendi.Vali kendi koltuğunu kurtarmak için karısını istifa ettirdi bunu dağdaki çoban kardeşimde anlar fabrikadaki işçi kardeşimde.

şahin

vali makamını hak ediyor

misafir

canını ortaya koyduğun aldığım kadrodan belli biz istanbulda o gun sabaha kadar ölüm kalım koştururken siz canınızı ortaya koyduğunuzu söylüyorsunuz haber olmasa yakın źamanda ne kadar yükselirdiniz aceba

taşlar yeni yeni oturdu ?

peh peh 'Yani taşlar yeni yeni oturdu '' Konu duyulmasaydı hiiiççççç oturamazacaktı demek ki.... ikiyüzlüler

  • 1