BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32

Plajda büyük şok! Kadın güvenlikçiler fark etti üzerine atladı

Antalya Konyaaltı sahilinde denize giren kadınların fotoğrafını çeken şahıs, kadın özel güvenlik görevlileri tarafından suçüstü yakaladı. Emniyette kadınla yüzleşen şahıs, çektiği tüm fotoğrafları silip özür diledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
yılmaz

neden yüzü gizlenir anlamış değilim

misafir kadın

ünlü biri yapsaydı çapkın olurdu herhalde. adamın yaptığı doğru değil.

Misafir

çektiği fotoğrafları yayınlasaydınız da suç teşkil ediyor mu diye baksaydık keşke

Misafir

Ya delili yok ettirmidler. Bunun gibi binlerce irz dusmani var agir sekilde cezalandirilsin

Misafir

Örf,anane ve manevi değerler? Öyle bir şey olsaydı o plaja kadın erkek birlikte girmezdi. Demek ki oradaki o insanlarda zaten yok

vatandaş

Ne yapsın kadıncağızlar. Her tarafları meydanda fotoğraflanınca çok utanmışlardır.

nur bennu

silinen fotoları geri getiren bir ton uygulama var. Şu anda silinenlerin hepsini geri yüklemiştir bile. Neden serbest sapık zihniyetli bu yaratık.

MIZRAK

ASLINDA BU DREKT KAMU SUÇU BU ŞEREFSİZİN EMNİYETTEN SAVCILIK TALİMATIYLA BIRAKILMASI ÇOK GARİP YASALAR TOPLUMUN ÖRF VE ANENNELRİNİ MANEVİ DEĞERLERİNİ GÖZETMELİ BU AHLAKSIZ ADAMA EZ AIZNDAN BİR YIL KAMU HİZMETİ BOYNU PANKARTLI OLACAK ŞEKİLDE VE AĞIR PARA CEZASI VERİLEREKBİR YILLIK KAMU HİZMETİ SONRASI EN AZ 3 YILDA TAKİP BÜROSUNDAN DENETİMLİ GÖZETİMDE BULUNDURULMALI MİLLETİN NAMUSU VE ÖZEL HAYATI BUKADAR UCUZMUUUUUU!!!!!!

Pars

İzinsiz film ve fotoğraf çekenlere en iyi ceza gerekir. Sapıklık amaçlı çekim yaparken yakalanan şerefsize zopa atılması lazım.

Veli

Abidin izinsiz fotoğraf çekmek suç. Bakacağı olur.ama kayıt altına alıp yayınlar.

Abidin

Ha fotoğrafını çekmiş ha gözüyle bakmış...Ne farkı var? Gözüyle bakınca rahatsız olmuyor da fotoğrafı çekilince mi rahatsız oluyor. Bu durumda suçlu adam mı yoksa cıbıldak dolaşan kadın mı?

  • 1