BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.490,04

PFDK cezaları Galatasaray ve Fenerbahçe'den kim ne ceza aldı

Olaylı biten Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde PFDK'ya sevk edilen isimlerin cezaları belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, olaylı Galatasaray - Fenerbahçe derbisiyle ilgili kararlarını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

Burada ne çok Cimbom düşmanı varmış. Olayları tetikleyen 2 fenerli futbolcu. Cimbomun sahasında bir futbolcusunu dövüyorlar. Ağır tahrik. Terim ne yapmış? Kime saldırmış? Sadece eleştirmiş? Türk futbol tarihinin en başarılı teknik adamını asın, kurtulun.

Misafir

terimin lisansı iptal edilmelidir. bu adam Türk futboluna zarar veriyor. düş artık milletin yakasından terim.

Misafir

bir taraftar olaya karışsa pasosu iptal edilir en az 1 yıl maçlardan men edilirdi. spor sabıkalısı olurdu.

inadına cımbom

gerek yok bu kadar ayrıntıya galatasarayı ıkıncı lıge fener ede 3 puan sılin olsun bitsın galatasarayı ezmek için federasyonun bu kadar ugrasmasına gerek yok..

TARAFIN- TARAFI

Bence Türk Futbolunun daha iyi yere gelmesi için verilen cezaların yetersiz olduğu görüşündeyim. Ağır yaptırımlar uygulayacaksın ki ne tribündekiler ne yöneticiler ne teknik kadro ve tüm futbolcular bir sonraki maçta amaçlarının dostluk içinde mücadele olduğunu anlasın.

Misafir

Bir fbahçe li olarak keşke bizimde fatih terim ve hasansas gibi kulübede agalarımız olsaydı ligde şampiyonluğa oynardık adamlar federasyonu tehditle ezdi geçti helal olsun valla tebrikler

OFLU BABA

FATIH TERIM VE OZELLIKLE HASAN SASA OMUR BOYU MEN CEZASI VERILMELIYDI UMARIM AKILLANIP FUTBOLDA GALIBIYET MAGLUBUYET VE BERABERLIK OLDUGUNU OGRENMISLERDIR BIR DAHA KABADAYILIKLA MAC ALNNMAYACAGINI OGRENMISLERDIR

yigido

Fenerasyon yine kendine verilen gorevi yapti bu gece rahat uyurlar artik

Misafir

Bu Fenerliler bu cezalardan sonra bir de dayak yiyen Belhanda niye ceza almadı demiyor mu? Yahu sizde vicdanın v si de mi kalmadı?

Misafir

Cinconlar hala ağlama modundalar.bir kerede ağlamayın.harbi olun.futbolda yenemeyince maç bittikten sonra öyle ordu gibi topyekûn taarruza gecmek varmı?bizim oyuncu yanlış yaptıysa sizde topyekûn karşılık verirseniz cezayida boyle yersiniz.

Hasan Yaşar

TFF,Belhanda nerede?Nereye sakladınız onu?Soldado kiminle atıştı?Kendi kendine mi tekme attı?

SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ

OLMAYAN PENALTIYI VEREN VAR ODASINDAKİ FENERLİ HAKEM VE ORTA HAKEM FIRAT AYDINUS TEBRİKLER AMACINIZA ULAŞTINIZ.

Misafir

Federasyonun Cimbom düşmanlığı tescil edilmiştir. Olaylar Soldado ve Jailson'un Belhanda'ya saldırısı ile başladı. Bu ağır tahriki göz önüne almayan Hukuksuzluk Kurulunu kınıyoruz.

Orda bir köprü var uzakta

FB olay çıkarttı. GS cezalandırıldı.

Misafir

Fenerin gs, bjk, Trabzonla oynadığı(lig tarihinde) bütün maçlara bakın derbi maçlarında karşı takım 11 kişi tamamlayamıyor. Federasyon ve hakemler tarafından kolanmıştır. Fb chp gibi hiç bişey yapmadan iktidar olmak isteyen ve kargaşadan, kaostan beslenir

Misafir

Belhadaya neden eza yok. Neden rapora gitilmedi. Solda do 6 maç. Belhanda ya hic ceza yok. Terime 7 maç Jailsona 8 mac ceza ne güzel. Hasan şaş ı bir defa ömür boyu men gerekirdi.

Misafir

Fenerle oynuyorsan sakinleştirici alacaksın. Tekme yediğinde tşk edeceksin. Hakemin hiç bir fenerin faulini görmediğini farz ederek oynayacaksın. Aksini yaparsan 11 kişiyle maçı bitiremezsin.

Misafir

federasyon yine gsaraylı duygusu agır bastı helal olsun fatih terime federasyona diz çöktürdü çünkü normali dahi hasan sas bu sezonu kapatmalıydı komik ceza aldı bizim alikoç gibi kibar olmucan yoksa şampiyon olamassın terim bunu ıspatladı

Misafir

AKILLA işi olmayanların AKIL sorgulamsı çok AKILSIZCA!

Misafir

Geçen yıl GÜNEŞ'in kafasını yaran ve tiyatrocu ŞENOL diyen FEBİŞLERLE AYNI tarafta olmanız pek KOMİK!!!

Misafir

Terim her problemin merkezinde. Milli takımda yaptığı problemleri şimdide lige taşıyor. Bu tip kötü örnekleri toplum önünden uzak tutmak gerek.

Misafir

Cekin takimi ligden, fener oynasi sampiyon olsun. Vallahi cekin takimi .taraftar yaninizda

Misafir

Erdoğan gene işi gücü bıraktı! AKP'nin düzenlediği Şehircilik toplantısında konuşuyor...."31 Mart seçimelrindne alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum.

Misafir

Quaresma ya 5 maç ceza verip josefe ceza vermeyen federasyondan ancak bu beklenir olayları başlatan belhandayi es geçmek komiksiniz

Misafir

maç oynanırken 3 maç maç bittimi 6-8 maç dikkat etmek gerekiyor. linnese tekmeyi vur maç içinde ceza yok . maç dışında vur 6 maç