BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,36

Pendik'teki lisede rehine krizi! TSK'dan açıklama geldi...

PENDİK'teki rehine krizi sona erdi. Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne gelen firari askerlik yaptığı birlikten izinli olarak ayrılan Umut K., burada çalışan nişanlısını rehin aldı. 1.5 saatlik rehine krizi polisin ikna çabasıyla son buldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

bu başlıkla ilgili ayrı bir dipnot bu işi yapan uzman çavuş değil.Er yapmış haber yaparken kimleri töhmet altında bıraktığınıza da dikkat etmeniz gerek.Bi camiaya ya bakış açısını etkiliyor

Misafir

Olmuyorsa çekersin postanı sen yoluna ben yoluna.Şu da dikkat çekici bir nokta önüne geleni artık uzman astsubay subay ve polis yapmaya başladılar.4-5 sene önce bunların kriterleri vardı.Boydan elenen ne zeki adamlar , dişi dolgu yaptırmadı diye elenenler.Ama şimdi kendini ifade edemeyen kişiler subay astsubay uzman çavuş ve polis oluyor.İleride bunların sıkıntılarını daha çok göreceğiz.

Erol yilmaz

Neden hep erkek.tarafi dan bakiyorsunve ona psikopar etiketi vuruyorsun.belkide kiz onu cildirtmistir.insanin bir an cok sinirlenmesi sikopat oldugu anlaminami.gelir

Misafir

Normal kişi böyle bir şey yapmaz da ondan!

Erol yilmaz

Misafir o adamin psikopat oldugunu nereden biliyorsun.sen ve senin gibi on yargiya sahip insanlar yuzinden belkide millet psikopatlasiyordur.

faruk

sana kızmı yoktu kardeş işindende olcan hayatınıda kararttın.dımdızlak kaldın ortada.akılsız başın cezasını gene akılsız baş çekiyor

deli dumrul

değer mi? evlensen iki sene sonra kendin ayrılmak isteyecen ama bu sefer de şartlar ayrılmana izin vermeyecek be adam!

Bu Fakir

Eğitimimiz bozuk. İnsanlara insan haklarını anlatamıyoruz. Herkesin bireysel hakları olduğunu vesayetin insanlık suçu olduğunu anlatamıyoruz.

Misafir

Ne mal insanlar var.. gitti işin hayatın.. Olmuyosa olmuyodur milyon tane kız var.. böyle psikopatlara silah verilmeside tehlikeli.

Anadolu

Canına mı susadın Burak gitsin, kız mı yok Sana, Seni sevmeyen kadın uğruna değmez be koçum.

  • 1