BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80

Özel okullarla ilgili çok önemli gelişme!

Milli Eğitim Bakanlığı, TEOG’un kaldırılmasının ardından isteyen özel okulların yapılacak merkezi sınavla öğrenci almasına karar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
ERDAL

EĞİTİM SİSTEMİ 2 GÜNDE BİR DEĞİŞİYOR, DERSANELER AÇIK HALEN. ÖZEL OKULLAR ALABİLDİĞİNE PAHALI. OHOOOOO

aydın

bu hökemet eğitimi öldürdü

Misafir

parası olmayan ne yapsın

salhor

40 sene hocalık ettim. Bütün kalbimle, bütün gayretimle çalıştım ve 25 sene tebeşir kullandığım halde bir kerecik olsun bütün tebeşir kullanmayıp karatahtanın alt tablasında yığılan leblebi kadar, fındık kadar tebeşirleri kullandım. Niye öyle yaptığımı da talebelerim bilirlerdi. Ama duyuyorum ki devlet okulları iflas etmiş. Kimse bir kurtuluş yolu bilmediği gibi,özel okullar gene devrede. Veliler ilgisiz. Aybaşı dışında bir kaygı kalmamış öğretmenlerde. Olgunluk veya sonrasındaki mezuniyet imtihanları öleli 40 yıl olmak üzere. Okullar yolgeçen hanı. Lise talebesinin okuması kıt. Ve bir terane: Ezbercilik kötüdür. Sorun bakalım, bir tek şiiri ezbere bilen talebe oranı yüzde kaç? Fikret'in SİS şiirini ezbere okuyabilecek tek öğrenci bulursanız, kutuplara göçeceğim.

hamiye

E sende çocuğunu özel okula gönderecek para ararsın artık

Hami

Eğitim ozellesmeli . Zaman değişti artık. İsteyen istediği okula gitmiş olur. Böyle problem ler de kalkmış 'olur. Okullar öğrenci almak için yarış eder. Eğitim kalitesi de daha iyi 'olur

  • 1