BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.445,03

Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti! Enver Yılmaz kimdir?

ORDU'nun AK Partili Belediye Başkanı Enver Yılmaz görevinden istifa etti. Yılmaz geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u hedef almıştı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
seçmen

Sayın Yılmaz 23 yıllık siyasi hayatına gerçekten sen mi son veriyorsun?

Adalet elbet bir gün gelecek

İki yıldır mafyavari istifalar yaygınlaştı. Bu Ülkemin savcıları bu durumu soruşturmalılar.

Xwx

Ordu ve parti adına üzüldüm başarılı bir başkandı. Orduyu tanıttı, yaptıklarıda ortadaydı. Yolu açık olsun.

SSD

Olabileceklerin en hayırlısı bu adamın gitmesiydi. Bunun aday gösterilmesi kadar büyük bir saçmalık olamazdı yaptılar yetmedi başkan seçildi. Paralar çarçur edildi hizmet görmedik. Bolca mafyacılık oynandı ve kendi sonunu hazırladı.

Misafir

Ordu'yu Altınordu yapan sayın başkanın baskılara dayanamadığı ve istifa ettiği görülüyor.Hani "acı kahvenin kırk yıl hatırı vardı"!vefasızlığın böylesi ancak bizim ülkemizde olur !!!

Misafir

Suç işlediği zaman memur gibi yargılanırlar.

Misafir

Misafir 17:12 AKP'li belediye başkanlarının hangisi sünnet olduğu için sakal bırakmış acaba! Başkanlığı bırakınca da traş olmuyorlar mıdır.

Şimdi tabi bizde bir adet var

Başkanların görevden alınmalarına bakınca görülmektedir ki; olaylar siyasi bir davranıştan çok mafyavari hale geldiği kanaatindeyim. Derhal hukuka ve demokrasiye dönülmeli.

Misafir

YENİ VE TAZE DEMOOOGRAAASİ

Misafir

En ufak bir elestiride hemen istifa ettiriyorlar,cok demokrat bir parti...

David

Qwewe mi huawei mi, günaydın, sakal memura serbest, hastane, okul hiç mi işin düşmüyor.ayrıca bel. Bşk. memur mu. Laf olsun işte, bağcıya takmış kafayı.

Arif

Papaza sakal soramayanlar seçilmişlere sakal soruyor zoruna gi t m işler herhalde

Misafir

sakal/sünnettir/tabi/müslümansan/bilmen/lazım

ASDDD

BU NE YAHU ANKAR BELEDİYE BAŞKANI SAKKALI OBÜR SAKALLI BU SAKALLI. BUNLAR B. BAŞKANIMI YOKSA İMAMAMI? SAKAL BİLE KURTARAMAMIŞ.

Misafir

seçilmişe kimse dokunamaz, siz darbecimisiniz diyordu birileri bir zamanlar

QWEWE

BU NE YAHU B. BAŞKANLARI MEMUR DEĞİLMİ. SAKAL NE HACI HOCAMI CAMİ İMAMI MI?

Hüseyin Zavalsız

AK Parti Genel Merkezinin almış olduğu karar çok yanlış bir karardır böyle çalışan böyle hizmet eden bir başkani istifa ettirmek yanlış bir karardır 2014 belediye seçimlerinde tüm ilçeleri ile beraber Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne kazanan Sayın Enver Yılmaz dir Enver başkanımız dava adamı hizmet adamıdır buradan Tüm Türkiye'ye seslenmek istiyorum Ordu'ya yolunuz düştüğünde gidin orduya bir bakın bir gezin Bir dolaşım Google'dan da bakabilirsiniz Ordu'ya yapılan hizmetler ortadadır Çalışkan Ve başarılı bir başkanimizi görevden almak istifa ettirmek çok ama çok yanlış adimdir Enver başkanımız AK Parti kurulurken sayın Erdoğan'ın yanında yer almış AK Parti kurucu İl Başkanlığı olarak hizmet etmiş Üç dönem milletvekilliği yapmış çok sevilen çok çalışkan bir başkanımızdi. Başkanımız Enver Bey istifa ettirilmesi bir Ordulu olarak beni derinden üzmüştür AK Parti Böyle yaparak kendine zarar vermektedir.

salih kara

Büyük balık küçük balığı yutarmış; haklı olup olmamak hiç önemli değil, maalesef...

  • 1