BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.485,31

Onur Akın patladı! CHP'ye çok destek verdim ama buraya kadar

CHP'nin seçim şarkılarını yapan ünlü türkücü Onur Akın, "Hayatımı CHP’ye ya da Kemal Kılıçdaroğlu’na adayamam” dedi partiye verdiği destek için ‘buraya kadar’ dedi. "Kendime albüm yapmadım, CHP şarkıları yaptım” diyen sanatçı, parti için harcayabileceği enerjisinin bittiğini belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
eren

Ee? Akp ile mi devam edeceksin?

Misafir

Bu yönetime oy yok,oylar askıda olacak,başka partiye gitmeyecek,belki iyi parti nasiplenir.

Misafir

Sen yanlış anlamışsın,biz daha çok demokrasi istiyoruz,diğerlerinde hiç yok,ve de başarısızlar.di mi???

Misafir

1946 dan beri iktidara gelmedi ama Ak Partiye göre her olumsuz şeyin sorumlusu CHP.

Misafir

O kadar övüyor ki Kılıçtaroğlu'nu, niye o zaman bırakıyorsun bu adamları kardeşim diye sormadan edemiyoruz! Seçim şarkılarını bedava mı yaptın? Lan ne biçim insanlar bunlar. Menfaat bittimi mafiş.

Misafir

BELKİ ŞARKIDANDIR!!!!!

Misafir

Güzel tarif...caanlandı gözümde..

Misafir

parasını mı vermediler acaba?

ali musa

bu yaşa gelmişsin daha yeni anlamıssın olayı. bu da güzel ama bu saatten sonra anlasan ne olur? ayrıca eski hayranların da kalmadı....simdi toplumdan özür diler gibi bir söylemle geri dönemezsin... adama sormazlar mı? 16 yıldır 10 secim kaybeden 1946 dan beri iktidara gelemeyen bir partiyi hangi solcu kafayla desteklediniz diye?

erentürk

Bu adamın en çok sevdiğim yanı kuliste votka içtiğinde iki yanağının da pembecik pembecik olması.Gözleri de kımıl kımıl olur çipil çipil bakar 😊👀

Misafir

Size her dediğinin ayet gibi itibar görmesini isteyen,kendisine körü körüne biat edilen ,talimatları sorgusuz sualsiz yerine getirilsin ve doğru da yapsa yanlış da yapsa hiç eleştiri getirilmesin isteyen lider lazım.

ertan

Albumler satmadı parçaların söndü gitti.Bence sen de Ak Partiye yanaş ekmek çıkar sana.

Bu Fakir

Şarkı yaptı da noldu! Bir halta yaramadı.

Metin Tamer

Yerel yönetim seçimleri için bilhassa Ankara dikkat etmesi gerekir. Başkente layık bir başkan seçilmesi şarttır. Bu arada İ.Melih elinden geldiği kadar kendi adayını destekleyip hatta halkı fonlayıp oy toplamaya çıkacak. Eskiden olduğu gibi hile hurda bulaşır mı bilmiyorum. Hileli kurban bile kesildikten sonra tanrının da bu yamuğu görmediğine göre , dikkat edilmesi gerekir.

Misafir

körü körüne oy verenler; atın sürekli aynı istikamete bakması gibi. Partiye değil icraat yapana oy verin.CHP belediyesi çalışıyorsa ona MHP çalışıyorsa ona AKP çalışıyorsa ona.Şu at gözlüklerini çıkarın herkesin kendini düşündüğü şu düzende iş yapanı seçin başınıza.

OYLAR ASKIDA OLACAK..

BU EKİBE OY YOK,C.BAŞKANI ADAYI OLAMAYAN,SÜREKLİ YENİLEN ,KURULTAYI YAPTIRMAYAN BİR BAŞKANA OY YOK,CHP SEÇMENİ GEREKENİ YAPACAKTIR!!!.

EVET YETER DİYORUZ.

AL BENDEN DE O KADAR YENİLEN VE YERİNE YAPIŞAN BİR LİDERE OY YOK,DOLAYISIYLA CHP YE.GİTMESİNİ BİLİN DAHA ÇOK DEMOKRASİ OLSUN.

  • 1