BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22

NASA, "Ay'a çıkılmadı" diyenleri ters köşe etti! 10 bin fotoğraflı kanıt...

NASA, neredeyse 50 senedir dillendirilen ''Ay'a çıkılmadı" komplo teorilerine karşı, Apollo 11 tarafından çekilen 10 binden fazla fotoğraf paylaştı. NASA'nın bu paylaşımı, teori sahiplerini şaşırtacak cinsten.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

hayir yanlisin var 1000 lerce profesor universitelerde dunyanin cekim alanindan ve micro dalga etkisinden cikmanin bugun ki teknologji ile mumkun olmadiginin dersini veriyor, abd nin kisi rusya ile icine girdigi savas ve yarisda bir kandirmaca, sadece dunyanin atmosferinin disina biraz cikip gelebiliyorlar, su andaki uzay istasyonun oldugu yere kadar.

okkeş

onlar sadece kendi gibi aptalları kandırabilirler. onlr Ay'a değil dünya dışında boşluğa çıktılar. Ay nurdur rahman suresinde yazar açın inceleyin, oraya o Nur'a cünüp ve pis insanların çıkması olamaz kaldı ki Ay güneşe daha yakın orada ki ısıya kim dayancak? müslümanların kafasını çelme olayı

Misafir

Bunlar renkli, o zamanlar böyle kamera yoktu :-) montaj bunlar, hep and nin oyunu. :-)

Misafir

Aya cikildigi kabul etmeyen sadece yobaz kesim.Onun disinda aya gidildigini tum dunya kabul ediyor zaten.

abcd

Allah cezanı versin ABD. İnsanlığın yüz karası soysuzların ülkesi ABD

abcd

11 eylülde ikiz kulelere çarpıyorlar sözüm ona. Biraz ileride pentagon var nükluer santraller var. Milyonlarca insanı ABD yi yok etmek varken iki uçak elini kolunu sallayarak ABD hava savunma sistemlerini geçiyor iki boşaltılmış binaya çarpıyor. İnsanlarda ahmak olarak görülüyor. Bunlar yalanlarla ve Müslüman kanlarını içerek hayatını devam ettiren vampirlerdir.

abcd

Yalan hayatları her şeyleri düzmece. Söyledikleri gösterdikleri her şey film jenerikleri ve ustaca yapılmış montajlardır. Tıpkı 11 eylül saldırısı gibi. 11 eylül de ne bir uçak vardır, ne de bir saldırı.

  • 1