BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,31

Muharrem İnce'nin annesi anlattı: Oruç tutar cumaya gider...

Muharrem İnce'nin Yalova Elmalık köyünde yaşayan annesi Zekiye İnce oğlunu anlattı. İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olmasını hiç isteyen anne Zekiye İnce en çok camide bisiklete bindi iddiasına üzülmüş.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 49 Adet Yorum
Akılcı

Ah teyzem ah keşke yalan söylemeseydin meerrem ne namaz kılar ne oruç tutar. Tatanka yazar biranın dibiee vurur elalemin karısına sarkar.

Alican

Aha baba yunanmıs sımdı bellı oldu adamın neden chp lı oldugu ;)

Hakkı Baba

Seçeceğimiz insanlarda kul hakkı yemek ya da yememek. İşte bütün mesele bu! Bir yanda dürüst biri diğer yanda 17-25 Aralık hırsızlık iddialarını atlatamamış olan biri.

Koray

Mitinge gelenlerden zorla para toplamaya çalışan oğlun kazanamayacak üzülme sen teyzem , Allah'ın sevdiği kulusun galiba şu an kabul gibi anketlere göre hadi iyisin ;) !!!

Misafir

Namaz kılsın kılmasın. Benim CM Muharrem Ince.

misafir

ince başkan geliyor korku dağları sardı yandaşlarda panik

ALİ

Teyzem merak etme oğlun zaten kazanamayacak o chp lilerden gelen bağışlada bir ömür boyu gül gibi yaşatır sizi 9 milyon para 2 hafta önceki rakam taş catlasın 3 ünü seçime ayırsa kalır 6 bu arada bir 4 daha gelir 10 milyon krallll turnayı vurdu :)))

Mustafa

Muharrem in ardahan a tayini çıkınca öğretmenlikten istifa ettiğini biliyor muydunuz? Doğu anadolu da çalışmak gözü kesmeyince istifa edip dersane açıp sigortasız öğretmen çalıştırıyordu. Bunu da chp milletvekili ali tezel yazdi kosesinde.

Burdayiz.

Teyze İnce seni kandırmış, adam hayatında 50 kere namaz kılmış, onuda seni ziyarete geldiğinde kılmış belli ki, anasına bile vefası yok, demek oluyor ki annesine de 50 kere gitmiş:)

Misafir

Teyze durumu özetlemiş "chp ye geçti de şey mi oldu" dinsiz olmadı yani demiş. İşte chp li bir üyenin ailesinde dahi chp nin din ile alakacigi o kadar görülüyor Anadolu zaten işi çözdü bu nedenle chp yi iktidara getirmedi

Misafir

Dürüst, vatansever, cebini düşünmeyen, inançlı, zeki vs. muhalefetten bu tipteki bir liderin çıkması akp yi çok üzdü çokkkkkk

Can DOĞRUSÖYLER

Annem Ramazanda bira içen ben miydim. Demek ki CHP'ye geçtikten sonra bozulmuş

BAŞINDAKİ TÜLBENT

haliyle tavırıyla rahmetlilere benziyorda anneyi gündemede tutmayla niye oy verilsin diger adaylar hangi anadoludan acaba ...LÜTFÜ...

Burdayiz.

İnce CHP'ye genel başkan olsa, CHP'yi patlatır bu:):)

o sadece vatanı için çalışacak

Chp den hem inançlı hem hazır cevap hem dürüst hem vatansever bir liderin çıkması hiiiiççç işinize gelmedi değil mi, işte yüzde 99 u müslüman olan laik Türkiye Cumhuriyetinin gerçek vatansever Lideri...

ufuk

lütfü ..tülbend annesinde marremde değil:)))

Misafir

senin bu söylediğin kırmızı kar yağarsa veya öküz buzağı yaparsa olur yani İSAAC NEWTON kanunu terse işlerse neden olmasın

Misafir

16 yıldır ne yaptı hocam bi anlattasana lideirn

Burdayiz.

:) demekki bu yüzden genel başkan yapmamışlar, e Abdullah gül olmayınca inceyi yaptılar, sahip olduğu partiden konuşun birde:)

Halil

Demezlermi 2-3 sene evvel önce ramazanda bodrum sahilde birasını iftarını açmak için mi yudumluyordu diye

dsds

Orucu, namazı önemli olmakla birlikte benim için çok önemli değil.. Benim için önemli olan iyi bir lider olup olamayacağı, orucunu tutup namazını kılana, baş örtüsü takan hanımlarımıza müdahale edip etmeyeceği, yatırımlara, makro ve mikro ölçekli sorunlara yaklaşım biçimidir..Bu yüzden benim önceliğim Sayın ERDOĞAN'dır.. Sayın İNCE ise beni yıllar sonra heyecenlandıran bir siyasetçidir..isterim ki çıkardığı CHP rozetini seçimin sonunda kaybetse de takmasın..safını değiştirsin değerlerini yaşadığı partiye geçsin..bir sonraki dönem çok daha güçlü olacaktır ve alternatifsiz olan REİS'in çok güçlü bir alternatifi olacaktır..

azerioğlu

ana valla bi,zde üzüldük.oruç tutar diyonda içki içen oğlun değilmiydi.bana hacı derler fala türbana karışmam diyorda geçmişini ne yapacağız.trt de türbanlı çalışan var diye meclise önerge veren kim.türban yasağını kaldıran yasayı aym ye götüren kim.çocukları camiye götürdü diye öğretmeni suçlayan kim.yeme bizi ana.ince 16 yıldır vekil seni ve kız kardeşini neden meydanlarda göstermedi.mesala chp kongrelerinde neden yanlarında değildi çünkü chp liler türbanlı ana bacıyı istemez.şimdi 50+1 de sağdanda oya ihtiyaç var.ee partisi chp sıkıntı kendi geçmişide ortada ne yapayım anamı bacımı meydanlara çağırıyım dedin.millet yemez.

Misafir

evliya bunlar Rizeye de Horasandan göçmüşler

Misafir

ulan lütfü Erdoğpan ın annaeis bunun kadar muhtereme bir hanım değilmi idi,siz şakamısnız oğlu bak bak ninseine benziyor diye oy vercekmiş

Misafir

he he, az daha veli ilan edecskiniz