BIST 9.708
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.427,56

Muharrem İnce’den parti yönetimine sert tepki!

CHP’nin 24 Haziran seçimindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP’de kurultay talebinde bulunan kişilerin disipline sevk edilmesine tepki göstererek, “Arkadaşlarımı disiplin kuruluna göndereceğinize yüreğiniz varsa beni gönderin” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

BİTEN VE DIŞA BAĞLANAN DEVLETTİR,KÖR OLMAYALIM VE ABD Yİ BAHANE ETMEYELİM,CHP DE DEMOKRASİ KAZANACAKTIR.

Misafir

CHP YE DEMOKRASİYA GELECEK,YA DA GELECEKTİR,SEÇMEN CEVABI VERECEKTİR.İ

Misafir

KURULTAYDAN KORKAN LİDER OLMAZ,DELEGEYE VE SEÇMENE SAYGI DUYACAKSIN,YADA SEÇİMLERDE SIFIRI ÇEKERSİN.

OY YOK SİZE.

BU CHP BU YÖNETİMLE GİTMEMELİDİR,KURULTAYINI TOPLAYAMAYAN DELEGE TEHDİT EDEN BİR CHP YE OY VERMEYİZ,BİZ AKP SEÇMENİ DEĞİLİZ Kİ BİAT EDELİM..

Misafir

chp deki sözde muhaliflere dikkat.chp ailesi bunalra prim vermesin.chp de lidere bağlılık olmaz,liderin oteritesi yarlebir edilirse,chp yi yıkmak kolaşlaşır.saygılar.

Misafir

Yeşiller Partı adı taşıyan yeni bir parti kursunlar ve yeni sayfa açmış olurlar.Bu durumda kendilerini ipranmalardan korumuş olmuş olurlar.Kendi partilerin içinde Statikoyu bozmaları imkansızlığı gördüğü halde niye israr ediyo anlayan anlamayan anladı

Misafir

Bir hakim daha kürsüden indi........... Yarsav Başkan Yardımcısı Hakim Murat Aydın, son yıllarda çıkan hukuk alanındaki tayin kararnamelerine tepki göstererek, yargı mensuplarının emekliliğe zorlandığını ifade etti.

Misafir

partilerin kaderi, koltuğa oturan yerinden kalkmıyor.ne varsa orada

Mehmet

Salıverin küçük enişteyi !

MUSTAFA

İNCE VE CHP,TRUMP GİBİ BİTTİ..HAYIRLI OLSUN..

  • 1