BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,57

Müdürlerden bunu istedi: Öğretmenler odasına gidip...

Bakan Selçuk, 'Biz çocuklar için buradayız, başka hiçbir derdimiz yok. Bütün bütçeler bürokrasiler, kadrolar, kariyerler çocuklar içindir' diye konuştu. Öğretmen odalarının önemine de değinen Selçuk, "Öğretmen odasına giderek, ‘Ziya hocanın selamı var, gözümüze baktı ve kalbi bir selam gönderdi.’ derseniz çok memnun olurum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Matbaalar diploma basmaktan piyasaya yetişemiyor.

Misafir

Sayın bakan Bir köy enstitülerimiz vardı onu konuştuk yıllarca. Şimdi Türkiye cumhuriyetine adını altın harflerle yazdırma zamanı. Sana kadar olmadı sen yap olsun. Adın sonsuza kadar yaşatılsın. Güven veriyorsun. Güveniyoruz sana. Eminiz ki samimisin.Umut veriyorsun. Kurtar bizim çocuklarımızı, kurtar milletimizin geleceğini. Özledik be bir bakanın bu milletin geleceği için doğru bir şeyler yaptığını. Özledik be samimi devlet adamlarını, özledik çok özledik bizi anlayan birileri olduğunu.

Misafir

Daha bakan ile başkanı karıştırıyorsun. Sen öğretmensen yandı gülüm keten helva...

Sosyal1212

Sonunda işinin hakkını verecek bir Milli Eğitim Bakanı profili karşımızda. İnşallah umitlerimizi ve inancımızı boşa çıkarmaz

Misafir

Senden ümitliyiz ama bu süleymancılar senide harcayacaklar hocam

ASLI

UMUTLARI YEŞERTİYORSUNUZ HOCAM. İNŞALLAH HÜSARAN UĞRAMAYIZ SONUNDA YİNE

Bayan Öğretmen

Bir eğitimci olarak yeni Meb. Başkanını tebrik ediyorum. Eğitim gelecek, demek. Veliden, öğretmene, bakandan, muhalefete herkes üzerine düşeni yaparsa bu bizim için çok daha iyi olur. Lütfen ben yalnız ne kadar etkili olabilirim, diye düşünmeyin. Elinizden geleni yapın. Tabi ki eleştiri yapılır fakat bununla yetinip oturmak asla doğru değil...Daha mutlu, umut dolu bir gelecek tüm ülkem insanları için diliyorum.

Misafir

Özel ders isteyen aldırır, istemeyen aldırmaz kardeşim. Size ne !

k.k.k

Bakan bey'in çalışmalarını ve vizyonunu çok beğeniyorum. İnanıyorum ki eğitimde gerçek anlamda birşeyler yapacak. Eskiden olduğu gibi öğrencilerin, öğretmenlerine saygı duyduğu, otobüste yer verdiği, ayıp yapınca utandığı günler geri gelecek. İşte o zaman umudum daha da artacak. Ve Ortaokul seviyesinin sonuna kadar, sınav sistemi olmamasını umuyorum. Çocuklara sınav stresi aşılamayalım. Önce çocukluğunu yaşasınlar.

Misafir

Eski Bakan'ın kardeşi Ömer Fatih Sayan bu kez Türk Telekom'a atandı...........................

YUSUF

başgan bizim çocun sıfı 69 kişi.9 tanesi suriyeli...başka mahalleye kayıt yapacak Oldum kimse kabul etmiyor...nolcak bu işler başgan...türkiyenin geleceği böylemi olcak.bu okuldaki öğretmen içinde zor.bu kadar kalbalalık sınıfta eğitim vermek...ha başgan bunlarıda konuş...

Misafir

Görülen o ki size yaranılmaz. Bu yorumlar ne böyle.

Sahte Sevgicikler

KHK ile ihraç masum öğretmenleri ağzına almayan bir bakan öğretmensever imajı yapıyor "öğretmenler odasına giden kalbimden selam gönderin diye" Güleyim mi ağlayayım mı!

Misafir

öğretmenlerin verdiği özel ders adı altında yaptıkları ticareti durdurun. eğitimi sınıflarda verin. herşeyi paraya bağladı bu hocalar...

Bu Fakir

Sayın Bakan “Biz ilişkileriyle değil, yeteneğiyle, becerisiyle bir yere gelmiş insanlar öne çıksın istiyoruz" demişler. Ben de bu söze aynen katılıyorum. Ama AKP'nin bugüne kadar söylemlerin tersini yaptığı ve zihniyetin de değişmesinin mümkün olmadığı için pek de güvenmiyorum.

  • 1