BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.431,44

Moody's'in Türkiye Merkez Bankası için geçtiği 'endişeli' not

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye Merkez Bankası'nın özerkliği ile ilgili endişelerini belirten bir değerlendirmeyi paylaştı. Hazine ve Ekonomi Bakanı Berat Albayrak ise yaptığı son dakika açıklama ile bağımsızlık vurgusu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
Misafir

4.50 mi ?? 5 demek istedin galiba, tayyip cigim varken 5 in altina inmeyecek. Bak adam yine ayni teraneyi okuyor, faizleri indirecem diyor, yahu hangi akila hizmet indireceksin, enflasyonun altinda tutmaya calistigi faiz oranlarini bu geldi basimiza, birde ileri geri konusup, londra toplantisinda yaptigi gibi, herkesi tedirgin ettigi icin dolar bu halde. bu kadar bihaber ekonomiden bu adamlar. ne careki %50 aliyorlar. komik dimi.

Misafir

dolarlarımza sahip çıkalım, sadece birikimlerimizin değerini korumak için, betoncular mı???? gömün gitsin , zaten çoğu battı , konut kredisi faiz indirimi bu süreyi uzattı sadece.. merkez faiz indirir mi? islami düşünce ile reel durum arasında kalan tayyip her halükarde faizi arttıracak ama bu saatten sonra fayda etmez, bundan sonra dolarda 4,50 nin altı çok zorrrrrrr

  • 1