BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor bunu yapmayana 8 maaş ceza

Milyonlarca çalışan ve iş vereni ilgilendiren işe iade davalarında süre kritik öneme sahip. Peki işe iade davası açmak için şartlar neler?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
zamcık

bayan bakana yazık ettiler, onu o kadar cimri göstermenin haberinde bile değil. makyaj mı bütün bunlar yoksa bakanın bir fonksiyonu yok mu, emir üstten gelmiş demek ki! yüzde üç buçuk verin bari de çalışanlarla eşit olsun çünkü onlarında g. üç buçuk atıyor...

misafir

bu gidişle ülkede çalışan adam kalmayacak işçi bunu yaparsa işçi şunu yaparsa.adam gibi çalışanı işveren neden işten çıkarsın yerine ondan daha iyisinmi alacak işçi çalışmasın işten kaytarsın yaptığı işle iş yerine zarar versin işyeri disiplin uymasın her sabah işe geç gelsin.ama işveren işten çıkarmasın hiçbir işveren düzgün çalışan adamı işten çıkarmaz bu ülkede işveren olmak bilmem ne olmaktan daha kötü devletin tüm kurumlarının pençesi üzerinde .birde bu gibi saçmalıklarla üç beş çalışan var onlarında kafasını bulandırmayın.işveren yeterince işsizlik maaşı ödüyor yeterince sülük var bu ülkede yeni sülükler çıkarmayın.

SİVASİSTANBUL

YA MİLLET AKLINI ÇALMAYIN İŞÇİ DE BUNU KAYITSIZ ŞARTSIZ VERİLMİŞ BİR HAK OLARAK GÖRÜYOR, PEKİ İŞÇİ O İŞYERİNDE İADE DAVASINDAN SONRA HUZURLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAKMI, O İADE DAVALARI NI AÇACAĞI DAVA İLE AVUKATLARA KAZANDIRACAK VE ÇIĞU DAVALARDA KAYBEDİLİP BİR DE MAHKEME MASRAFLARI İLE İŞÇİ KAYBEDECEK.

  • 1